Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ NİSSAN QASHQAİ TANITILDI

Nissan X-Trail'den esintiler taşıyan Qashqai, V şeklindeki krom ön ızgara, keskin hatlara sahip LED gündüz aydınlatmalarıyla desteklenm...

Nissan X-Trail'den esintiler taşıyan Qashqai, V şeklindeki krom ön ızgara, keskin hatlara sahip LED gündüz aydınlatmalarıyla desteklenmiş yeni ön yüzü, kaslı kaputu ve akıcı yan çizgileriyle daha güçlü bir karaktere bürünmüş. 


Selefinden 49 milimetre daha uzun, daha geniş olan yeni Qashqai, bir miktar alçaltılmış yüksekliğe sahip. Ancak oturma pozisyonu yükseltilen otomobil, crossover tarzını perçinlemiş. 

Avrupa'da tasarlanan ve geliştirilen aracın rüzgar sürtünme katsayısı uygulanan yeni teknolojiler sayesinde 0,32 Cd'ye çekilmiş. LED gündüz aydınlatmalarının bütün versiyonlarda standart olarak sunulacak araçta üst versiyonlarda Xenon ampullere göre yüzde 50 daha az güç harcayan LED farlar da mevcut. 

Otomobildeki diğer teknolojik yeniliklerden bazıları ise yakıttan tasarruf sağlayan sensörler yardımıyla ihtiyaç olmadığında radyatörden gelen hava akışını kesen aktif ızgara kapatma sistemi, şerit asistanı, kör nokta uyarısı, akıllı park yardım sistemi, ön çarpışma önleme sistemi, trafik işaretleri tanıma sistemleri. 

Qashqai'nin 2007'den sonra üretilen araçların gerisinde kalan iç mekanı da yenilenerek artık daha modern ve daha kaliteli bir görünüme kavuşmuş. Baş ve diz mesafesi geliştirilen araçta yolculuk daha konforlu hale getirildi. 

İç mekanda uygulanan yeni teknolojilerin yanı sıra belki de en önemli detaylardan biri ise uzun seyahatlerde yolcuların daha konforlu yolculuk yapmasını sağlayan koltuklar.zaman