Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMC’den yepyeni 5 Profesyonel

BMC, Profesyonel Uzun Yol Serisi araçlarını yeniledi. Yeni Profesyonel serisi 2-4 Mart tarihlerinde KKTC Girne’ de yapılan toplantıda önceli...


BMC, Profesyonel Uzun Yol Serisi araçlarını yeniledi. Yeni Profesyonel serisi 2-4 Mart tarihlerinde KKTC Girne’ de yapılan toplantıda öncelikle BMC yetkili satıcılarına sunuldu. BMC Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası Mehmet Demir-pençe yaptığı açılış konuşmasında, yeni profesyonel uzun yol serisi araçları ile BMC’nin sektördeki yerini sağlamlaştırıp yeni modelleriyle de yeni müşteri gruplarına hitap edeceğini belirtti. Yeni Profesyoneller, başlayacak tanıtım kampanyası ve eşzamanlı Türkiye turu ile tüm profesyonellere ve kamuoyuna tanıtılacak.

5 FARKLI VE YENİ MODEL

Daha yüksek taşıma kapasitesine sahip olan yeni Profesyonel Uzun Yol Serisi, toplam 5 farklı modelden oluşuyor. BMC’nin yeni Profesyonel serisinde tampona alınan yeni jenerasyon yuvarlak farlar ilk bakışta dikkati çekiyor. Ön far grubuna uyumlu yeni jenerasyon yuvarlak arka stoplar bütünü tamamlıyor. Yeni Profesyonel’in yeni stilize edilmiş motor kaputu ve yeni tip fonksiyonel ön rüzgarlıklar ilk bakışta dikkati çeken önemli değişiklikler arasında geliyor.

Hiç yorum yok