Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ OPEL’İN DÜNYA PRÖMİYERİ TEMMUZ 2008’DE…

Temmuz 2008’de Londra Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini kutlayacak olan yeni model ailesi, Opel markası için ve bunun da ötesinde teknolo...


Temmuz 2008’de Londra Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini kutlayacak olan yeni model ailesi, Opel markası için ve bunun da ötesinde teknoloji ve tasarım standartları oluşturuyor. Bu yeni modele ait olaylar dizisini başlatmak üzere, Opel bugün yeni modelin ismini ilân etti: Insignia. Yeni Insignia ailesi, Opel’in kendi ana vatanındaki Rüsselsheim fabrikasında üretilecektir. Bu tesisler, dünyanın en gelişmiş, en modern otomobil üretim tesislerinden biridir.
General Motors Europe Pazarlama baş-otoritesi Alan Visser, bu konuda şu açıklamayı yaptı: “Dinamik performans, Opel markasının öz değerlerinden biridir. Yeni Insignia’da, bu tanımlayıcı özellik, ileri teknoloji ürünü şanzıman teknolojisi, aktif güvenlik ve sürücü ile otomobil arasındaki iletişimle gerçekleşir. Insignia’nın konfor düzeyini ve çevre dostu olma özelliğini, önemli ölçüde daha pahalı rakipleri bile aşamaz.” Insignia ile Opel, ileri teknolojisini daha fazla sayıda müşterilerin satın-alabilmesi için ana-stratejisini sürdürüyor.

Hiç yorum yok