Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Pazara hızlı giren Chery fabrika için arazi arıyor

Şu ana kadar 30 bayileri bulunduğunu, bu sayının her geçen gün artacağını belirten Mermer, "Hedefimiz bütün illerde olmak. Öncelikli ol...

Şu ana kadar 30 bayileri bulunduğunu, bu sayının her geçen gün artacağını belirten Mermer, "Hedefimiz bütün illerde olmak. Öncelikli olarak büyük şehirleri düşünüyoruz" dedi. Chery modellerinin Türkiye'ye sevkıyatlarında zaman içinde artış olacağını, bu nedenle Chery yönetimiyle sürekli görüşme halinde olduklarını ifade eden Mermer, bu arada Chery'den bir üst düzey yetkilinin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye inceleme yapmaya geleceğini açıkladı.
Chery'nin Türkiye'de üretim planı bulunduğunu hatırlatan Mermer, bu plana Mermerler Grubu'nun da dahil olmak istediğini söyledi. Bu nedenle birtakım ön araştırmalar yaptıklarını dile getiren Mermer, "Türkiye'de üretime ilişkin raporlar hazırladık, Çin'e gönderdik. Yönetime sürekli bilgi veriyoruz" dedi.
Chery'nin planları arasında Avrupa'ya ihracat yapmak olduğunu, bunun da yolunun Türkiye'den geçtiğini belirten Mermer, üretim yeri konusunda ise fabrikanın yan sanayi ve limanlara yakın olmasının önemli olduğunu ifade etti. Mevcut iki modelin yanı sıra şu an İngiltere'de testte olan modellerin de bulunduğunu kaydeden Mermer, bu süreçlerin tamamlanmasının ardından diğer modellerin de yavaş yavaş Türkiye'ye geleceğini kaydetti. Mermer, sıradaki modelin ticari araç sınıfında olduğunu söyledi.

REFERANS

Hiç yorum yok