Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Jaguar'ın X-Type 2.2 modeli 46 bin 900 eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor

Hem otomatik vites hem de dizel seçeneğini aynı anda sunan Jaguar'ın X-Type 2.2 modeli 46 bin 900 eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor....


Hem otomatik vites hem de dizel seçeneğini aynı anda sunan Jaguar'ın X-Type 2.2 modeli 46 bin 900 eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Jaguar Türkiye Genel Distribütörü Ortaklar Otomotiv tarafından satışa sunulan araç, üstün dizel performansının yanında uygun fiyat seçenekleriyle de dikkat çekiyor.
Common-Rail turbo beslemeli 2.2 dizel motora ve 6 ileri vitesli otomatik şanzımana (Jaguar Sıralı Vites) sahip olan “Jaguar X-Type 2.2 Diesel Luxury otomatik vitesli” 100 Km'de ortalama 6.9 lt yakıt tüketiyor.
AVRUPA'NIN EN BÜYÜK SHOWROOM'U
Avrupa’nın bin 200 metrekare ile en büyük Jaguar showroomu olan Anadolu yakası- Kartal’daki Showroom’u, Jaguar Servisini de barındıran 4 bin metrekarelik bir alan içerisinde kurulu. Showroom'da satış, servis bekleme, dinlenme ve toplantı odalarının yanı sıra 'Kendi Jaguar'ını Oluştur', 'Dizayn Stüdyosu', 'Jaguar Butik' ve 'Araç Teslimat' gibi özel bölümler de yer alıyor. Yurt dışındaki Jaguar showroom'larında da bulunan 'Hero Car' bölümünde ise pazara sunulan en yeni modeller sergileniyor. hürriyet

Hiç yorum yok