Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dodge Journey, 2008 yılının ortalarından itibaren Kuzey Amerika dışındaki pazarlarda satışa sunulacak.

Dodge'un yeni aracı Journey, yollara çıkmaya hazırlanıyor. Journey, cesur ve sportif bir yaklaşımla benzersiz bir esneklik ve çok yönlül...


Dodge'un yeni aracı Journey, yollara çıkmaya hazırlanıyor. Journey, cesur ve sportif bir yaklaşımla benzersiz bir esneklik ve çok yönlülük kombinasyonu sunarak yaşamın değişen taleplerini karşılamak üzere tasarlanmış. Journey, spor amaçlı bir aracın pratikliğini ve kapasitesini bir binek aracın toplam verimliliği ile buluşturuyor.

Chrysler LLC’nin Uluslararası Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Michael Manley, “Dodge Journey, Dodge markası için farklı segmentlerin en iyi özelliklerini yeni, optimum boyutlarda bir geçiş aracında buluşturdu.” diyor ve ekliyor “Dodge’un cesur tavrının yanında fonksiyonel esneklik, güvenlik, kalite ve emniyet özelliklerini avantajlı bir fiyata sunuyor. Dodge Journey,dünyanın dört bir yanındaki müşterilerin talepleri göz önünde bulundurularak tasarlandı ve benzersiz görünümü ile Dodge markasını dünya çapında geliştirmemizde büyük rolü olacak.”

Dodge Journey’nin motor seçenekleri arasında, altı kademeli manüel şanzıman veya tümüyle yeni Getrag altı kademeli, çift debriyajlı otomatik şanzımanla birlikte kullanabilecek 2.0 litre turbo dizel motor yer alıyor. Benzinli motor seçenekleri ise ekonomik, 2.4 litre, sıralı dört silindirli ve yüzde 85’e kadar etanol ile çalışabilen 2.7 litre, esnek yakıtlı, V-6 motordan oluşuyor.

Akılcı koltuk ve bagaj seçenekleri,ekstra yolcular için tüm modellerde mevcut olan 5+2 koltuk seçeneğini içeriyor. Zeminde ve ön yolcu koltuğu minderinin altındaki gizli geniş saklama bölmeleri, yakıt tasarruflu ve güçlü aktarma organı seçenekleri Dodge Journey’i esnek, işlevsel ve kullanması eğlenceli bir araç halini alıyor.

Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Thomas Hausch, “Dodge Journey’nin esnekliği, tarzı ve benzersiz özellikleri klasik minivan müşterilerimizin büyük bir kısmını heyecanlandıracak, daha önce minivanla hiç ilgilenmemiş olanları kazanmamızı sağlayacak ve steyşın vagon segmentini oturma alanı, çok yönlülük açısından yetersiz bulan müşterilere oldukça cazip gelecek.” dedi. “Ayrıca Dodge Journey müşterilerimize çok uygun bir fiyat sunuyor. Journey, Batı Avrupa piyasalarında benzer donanımlara sahip modellere kıyasla önemli rakiplerimizin oldukça altında bir fiyatla satılacak.”

Dodge Journey, 2008 yılının ortalarından itibaren Kuzey Amerika dışındaki pazarlarda satışa sunulacak. Haber7

Hiç yorum yok