Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lancia, efsane modeli Delta'yı yeniden gün yüzüne çıkardı

İtalyanların bugüne kadar daha çok kendi ülkelerinde büyüyen markası Lancia, efsane modeli Delta'yı yeniden gün yüzüne çıkardı. Sofistik...


İtalyanların bugüne kadar daha çok kendi ülkelerinde büyüyen markası Lancia, efsane modeli Delta'yı yeniden gün yüzüne çıkardı. Sofistike ve çekici tasarımıyla dikkat çeken Delta, estetiğin yanı sıra sporcu genleriyle de dikkat çekiyor.



Türkiye pazarına geçen yıl Ypsilon modeliyle giren marka bu yıl eylül ayından itibaren ürün gamına Delta'yı dahil edecek. Uluslararası tanıtımı Torino'da gerçekleştirilen ve haziran ayı başından itibaren özel sipariş almaya başlayan Delta'nın İtalya fiyatı 21 bin Euro olarak açıklanırken otomobil Türkiye'de 24 bin Euro başlangıç fiyatıyla yola çıkacak.

Adını matematikteki delta sembolünden alan Lancia'nın yeni modeli, etkileyici ön radyatör ızgarasının ve son dönemin Mercedes modellerinin çizgisini hatırlatan LED'li farların hakim olduğu tasarımıyla dinamizmi sergiliyor. Delta, kompakt tasarım çizgisini arkaya doğru daralan cam alanlarıyla güçlendirirken uzun boyutlarına rağmen oldukça sportif olmayı başarıyor. Yatların üst yapılarını hatırlatan panaromik tavan yapısı, arka kısımda çerçevesiz arka camla birleşiyor. Tavan ve gövde rengi birbirinden farklı olarak tasarlanmış.

4,5 m uzunluğa, 1,8 m genişliğe ve 1,5 m yüksekliğe sahip Delta, binalarda kullanılan ses yalıtım malzemelerinden özel olarak üretilen ses absorbe edici tavanıyla sessiz bir yolculuk sunuyor. Deri ve alcantara döşeme koltukların standart olacağı Delta'da arka koltuklar istenilirse ön tarafa kaydırılabiliyor ve sırt kısmı geriye yatırılarak seyahat edilebiliyor. Otomobil Türkiye'de 120 ve 150 beygir güçlerindeki 1,4 litrelik turbojet benzinli ile Euro 5 standartlarında 2 litrelik 165 beygir gücünde ve 1.9 litrelik çift turbo 190 beygir gücünde Multijet dizel motor seçenekleriyle satışa sunulacak.zaman

Hiç yorum yok