Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Otokar M-3000'de Kampanya

6 Haziran tarihinde başlayan ve stokları sınırlı sayıda tutulan çok özel M-3000 kampanyasından elini çabuk tutan müşteriler yararlanabilecek...

6 Haziran tarihinde başlayan ve stokları sınırlı sayıda tutulan çok özel M-3000 kampanyasından elini çabuk tutan müşteriler yararlanabilecekler. Kampanya dahilinde M-3000 minibüs almak isteyenler, 60.000 YTL tutarında krediyi 12 ay vadeli %0 faiz imkanı ile kullanabilecekler. Farklı ödeme seçenekleri de sunulan kampanya hakkında Otokar yetkili satıcılardan detaylı bilgi alınabilir.

Koç Topluluğu şirketlerinden olan ve bu yıl 45. yılını kutlayan Otokar, hatlı taşımacılık için ürettiği yeni minibüsü M-3000"i tasarlarken toplu taşımacılıkta değişen talep ve ihtiyaçlarını ön planda tuttu. Su soğutmalı turbo-intercooler motorlu, geniş iç hacmi, 14 ve 19 kişilik koltuk seçenekleri, konfor ve güvenlik özellikleri ile toplu taşımacılık alanında yeni bir başarı hikayesi olmaya aday olan M-3000 serisi üretilirken özellikle üç nokta göz önünde bulunduruldu.

İlk olarak, yolcu ve sürücü konforu için su soğutmalı, turbo-intercooler motorlu, geniş iç hacimli ve klimalı bir araç talebinin karşılanmasının hedeflendiği araçta; yüksek güvenlik unsurları göz önünde bulundurularak ön ve arkada tam havalı disk fren, ABS gibi özellikler sağlandı. Detaylara verdiği önemle kalite standartlarını hep yükseklerde tutan Otokar"ın ürettiği M-3000 tasarlanırken dikkat edilen diğer bir nokta ise, farklılaşan yolcu taşıma kapasiteleri ve farklı bölgelerde bu taleplerin karşılanması oldu. Toplu taşımacığın çağdaş yüzü olması hedeflenerek üretilen M-3000 minibüslerinde, hatlı taşımacılıkta ideal sayı olan 14 kişilik taşıma kapasitesi korunurken, Anadolu"da bazı bölgelerde farklılaşan ve artan yolcu ihtiyacını karşılamak için 19 kişilik yolcu taşıma alternatifi olan, tamamen Otokar"a özgü yepyeni bir seri geliştirildi. Son olarak, M-3000 serisinin toplu taşımacılık için ideal bir seri olması için Otokar"ın tüm araçlarında standart olan performans, güvenlik, konfor ve dayanıklılık gibi özellikler korundu.

Düşük işletme giderleri ve yakıt tasarrufu ile kısa sürede büyükşehirlerde hatlı taşımacılıkta tercih edilmeye başlanan M-3000 serisinde toplu taşımacılık alanında kendini ispatlamış bir motor olan Deutz"un 4 silindirli turbo intercooler, su soğutmalı 122 beygir gücündeki motor ve 6 ileri, 1 geri vites; ön ve arkada rijit tip akslar kullanıldı.

Otokar"ın standart olarak sunulan klima ile yolcu ve sürücü konforu ön planda tuttuğu M-3000 minibüsleri, ön ve arkada parabolik yaylı makas kullanılarak yolculuk sırasındaki konforun da artırıldığı bir dizayna sahip. Çift kanatlı, hava tahrikli, uzaktan kumandalı, ilk basamak seviyesi düşürülmüş kapı ile araca iniş ve biniş kolaylığı sağlanan bu yeni nesil minibüslerde; havalı sürücü koltuğu, sürücü arkasında pleksiglas korkuluk, radyo, CD, MP3 çalar gibi detaylarlar da unutulmadı. Çift devreli, tam havalı, ön ve arkada disk frenler ve ABS ile güvenli bir sürüş imkanı ve Otokar güvencesiyle sunulan M-3000 serisinin kampanya fiyatlarından hızlı davranan müşteriler yararlanabilecekler a1haber

Hiç yorum yok