Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Toyota, hibrid araç teknolojisi alanındaki çalışmaları nedeniyle ilk Eurelectric ödülünü kazandı.

Barcelona'da yapılan törende Toyota adına ödülü kabul eden Toyota Avrupa'dan Gerald Killman, "Avrupa Elektrik Derneği'nin T...

Barcelona'da yapılan törende Toyota adına ödülü kabul eden Toyota Avrupa'dan Gerald Killman, "Avrupa Elektrik Derneği'nin Toyota'yı tarihinin ilk Eurelectric ödülü ile onurlandırmasından memnuniyet duyuyoruz. Toyota hibrid teknolojisi elektrik motoru ve benzinli motoru birarada kullanıyor. Düşük emisyonu, benzersiz yakıt verimliliği, mükemmel hızlanma ve sessiz sürüş özellikleriyle kullanıcılar için büyük önem taşıyan konularda vaatlerini yerine getiriyor. Bu ödül, günümüz karbon bilinçli toplumunda hibrid teknolojisinin önemini çok daha iyi gösteriyor" dedi.

Toyota, dünyanın ilk seri üretim hibrid aracı Prius'u 1997'de çıkardı ve bugün itibarıyla dünyada 1.5 milyon araç satışı gerçekleştirdi. Bir sonraki adım olarak, Toyota evdeki bir elektrik sağlayıcı kaynak yoluyla şarj edilebilecek olan Plug-in Hibrid Araçları (PHV) araştırıyor. PHV'ler karbondioksit salımları ve yakıt bağımlılığı konularında kayda değer düşüşler yaratacak. Avrupa elektrik endüstrisinin sesi olan Euroelectric elektriğin, toplum gelişimine ve elektrik sektörünün rekabetçiliğine katkısındaki rolünü anlatma misyonuyla düşük-karbon, güvenlik ve rekabetçi enerji geleceğinde yatırımları körüklemek için dengeli bir çerçeve sağlama çalışmaları yapıyor.

Referans

Hiç yorum yok