Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Otomotivde Temmuz kampanyaları

Fiat’ta hediye kasko Kampanyada Fiat otomobil ve ticari araç müşterilerine kasko hediye ediyor. Fiat Kasko, terör, sel ve deprem dahil olmak...

Fiat’ta hediye kasko
Kampanyada Fiat otomobil ve ticari araç müşterilerine kasko hediye ediyor. Fiat Kasko, terör, sel ve deprem dahil olmak üzere risklere karşı eksiksiz güvence sağlıyor. Ödemelerde de uygun koşullar sunulduğu kampanya süresince yetkili satıcılarda test sürüşü yapanlara sürpriz hediyeler de var.

Toyota’da takaslı indirim
Toyotasa’nın 23 Temmuz’a kadar sürecek kampanyasında takas ve Multimode otomatikleştirilmiş manuel şanzımana özel indirimler uygulanıyor. Bu çerçevede Auris modellerinde 2 bin YTL’ye, Yaris ve Corolla’da da 2 bin 100 YTL’ye varan indirimlar sunuluyor. Multimode şanzıman seçeneğinde bunlara ek olarak 500 YTL daha indirim var.

Kia kurları sabitlediÇelik Motor, bu ayın sonuna kadar sürecek kur sabitleme kampanyasıyla 1 euro’yu 1.599 YTL’ye sabitledi. Kur sabitleme kampanyası, euro üzerinden satılan Kia’nın Sorento ve Sportage modellerinde geçerli olacak.


Otoyu al, konsere git
Audi, Volkswagen ve Seat’ın satış ve servis hizmetleriyle ilgili İstanbul Esenler Tekstilkent’te faaliyet gösteren AVEK Otomotiv, araç satın alanlara diledikleri bir konser için iki kişilik bilet hediye ediyor. Bu ay AVEK’ten Audi veya Seat satın alanlar, 4-18 Ağustos arasında Sezen Aksu, Tarkan, Teoman, Candan Erçetin veya Şebnem Ferah’ın Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserine ücretsiz gidebiliyor.

Hiç yorum yok