Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ferco Motor Türkiye, motosikletli hayatı teşvik eden "rent a motor" kampansına imza atıyor

Ferco Motor Türkiye, motosikletli hayatı teşvik eden “rent a motor” döneminin startını verdi. İlk etapta İstanbul, Bodrum, Çeşme Alaçatı ve ...

Ferco Motor Türkiye, motosikletli hayatı teşvik eden “rent a motor” döneminin startını verdi. İlk etapta İstanbul, Bodrum, Çeşme Alaçatı ve Göcek’te olmak üzere toplam 5 ayrı merkezde gerçekleştirilen kiralama kampanyası ile 1 haftadan 3 aya kadar olan sürelerde Vespa kiralama imkânı sağlanıyor.

AS Haber Ajansı’nın (asha) bildirdiğine göre, Türkiye çapında 19 ilde 45 yetkili satıcısı bulunan Ferco Motor, “ Keyfini Sür” isimli kampanya kapsamında İstanbul Ferco Motor Showroom, Bodrum Sarnıç Beach, Bodrum Marina Yacht Club, Çeşme Alaçatı Beach Resort ve Göcek Arinna Yachting Belediye Marina’da yer alan kiralama noktalarından ihtiyaçları doğrultusunda Vespa modelleri kiralanabiliyor.

Kampanya dâhilinde üç aylık uzun dönem kiralamada İstanbullu kullanıcılar Vespa Academy tarafından verilecek “Güvenli Sürüş Eğitimi”nden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. İstanbul İstinye ile Bodrum ve Göcek Marina’larda kiralama operasyonu, yılın her döneminde geçerli olacak biçimde sürdürülürken, Bodrum Sarnıç Beach ve Çeşme Alaçatı Beach Resort merkezli kiralama operasyonları ise Ekim ayı başına kadar sürecek.
Konuyla ilgili www.vespaturkiye.com adresine başvurulabiliyor.
(asha)

Hiç yorum yok