Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Peugeot, yıllar süren araştırmalar sonucunda çevreyi korumak amacı ile Blue Lion standartını geliştirdi.

Bir Peugeot modelinin Blue Lion standartına sahip olabilmesi için CO2 emisyonunun 130 gr/km’ye eşit veya daha düşük olması, aynı zamanda ...

Bir Peugeot modelinin Blue Lion standartına sahip olabilmesi için CO2 emisyonunun 130 gr/km’ye eşit veya daha düşük olması, aynı zamanda %95 oranında geri dönüşüme müsait ve sadece ISO 14001 onaylı bir fabrikada üretilmiş olması gerekiyor. Blue Lion standartlarına sahip olan Peugeot modelleri aynı zamanda Türkiye pazarının en az yakıt tüketen araçları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peugeot, Ocak ayında çevre duyarlılığına destek olmak için Blue Lion standartlarına sahip olan modellerinde kampanya fiyatlarının üzerinden 1.000 TL ek fiyat avantajı sunuyor.

Daha çevreci motorlar üretebilmek için teknolojik araştırma ve geliştirmelere yapılan yatırımların bir ürünü olan Blue Lion standartına sahip olan modeller ile Peugeot, Avrupa’da düşük emisyon salınımı konusunda lider konumda bulunuyor. Avrupa’nın en çevreci ürün gamına sahip olan Peugeot, düşük yakıt tüketimi ve kullanım maliyetleri sunan çevreci motorları ile dikkat çekiyor.

Blue Lion standartlarına sahip olan Peugeot modelleri aynı zamanda Türkiye pazarının en az yakıt tüketen araçları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Türkiye pazarında bulunan 107 versiyonlarının tümü, 207 ürün gamının %62’si ve 308 HB versiyonlarının %78’i Blue Lion standartlarına sahip. Ocak ayında, Peugeot daha güzel bir çevre için yolu açıyor ve çevre dostu Peugeot modellerine çok daha uygun fiyatlarla sahip olma imkanı sunuluyor.

Peugeot, Ocak ayında markanın düşük CO2 salınımı konusundaki lider konumunu vurgularken, diğer taraftan da 107, 206, 207, 207 Outdoor ve 308 HB HDI modellerinde kampanya fiyatlarında Blue Lion konseptini ön plana çıkararak kampanya fiyatı üzerinden 1.000 TL tutarında ek fiyat avantajı sunuyor. Ocak ayında ayrıca 7 koltuklu hale dönüşebilen 308 SW modelinde, ürün özelliklerini ön plana çıkartmak adına extra 2 koltuk ücretsiz olarak sunuluyor.Mynet

Hiç yorum yok