Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AUDI,RENAULT,TOYOTA, VOLKSWAGEN araç sahiplerine yetkili servisler muaeyene öncesi ücretsiz hazırlık kontrolü yapıyor

AUDI: Marka, müşterilerinin, araç muayenelerinde kolaylık yaşamalarını sağlamak amacıyla, muayene öncesi kontrol uygulamasına başladı. Orta...

AUDI: Marka, müşterilerinin, araç muayenelerinde kolaylık yaşamalarını sağlamak amacıyla, muayene öncesi kontrol uygulamasına başladı. Ortalama 1,5 saatte araçlarının muayeneden geçmelerini sağlayacak tüm kontroller yapılıyor.

RENAULT: Renault, müşterilerinin araçlarını muayeneye hazırlamak için ücretsiz hazırlık kontrolü uyguluyor. Kontrol sonrasında gerekli görülen işlemlerde müşteriler, Fren, Amortisör ve Silecek Fix Servis Paketlerinde yüzde 20, diğer işlemlerde yüzde 10 indirimden yararlanabiliyor.

TOYOTA: Japon otomobil üreticisi Toyota, müşterilerine tek seferde araç muayenesinden geçmek için “Gelin tüm kontrollerinizi yapalım” diyor. Araç muayeneleri öncesinde hizmetten yararlanan Toyota sahipleri, araçlarını muayene prosedürlerine uygun bir şekilde kontrol ettirip, eksiksiz olarak muayene istasyonlarına gidebiliyor.

A’dan Z’ye kontrol

VW Binek ve Ticari Araç, araç muayenesi öncesi ücretsiz check-up hizmetine başladı. Ücretsiz hizmet kapsamında, muayene sırasında dikkat edilen aracın fren, direksiyon, aydınlatma sistemleri, aks, jant, lastik ve süspansiyon sistemleri, şase ve bağlantı parçaları gibi bölümleri detaylı olarak kontrolden geçiriliyor. Bu arada VW, kısa çalışma programına tekrar başladığını açıkladı. En son 25 yıl önce bu programı uygulayan Alman marka, bugünden itibaren çalışma saatlerini kısıyor.

Tüvturk araç muayene istasyonlarında Kontroller sırasında, en yaygın kusur 882 bin 622 araç ile farlardaki ayarsızlık. Bunu, motor ve şanzıman yağ kaçağı izliyor. Bugün

Hiç yorum yok