Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Seat Ibiza Sport Coupe

Yeni Ibiza modelinin 3 kapı versiyonu Ibiza SportCoupe modeli SEAT showroomlarında yerini aldı. SEAT, pazara sunulduğu günden bu yana Alma...

Yeni Ibiza modelinin 3 kapı versiyonu Ibiza SportCoupe modeli SEAT showroomlarında yerini aldı.

SEAT, pazara sunulduğu günden bu yana Almanya’dan “Altın Direksiyon Ödülü”, Hollanda otomobil kulübü ANWB’den “Compact Car of the Year” ve Autobest’in “Ecobest 2008” olmak üzere birçok ödül kazanan Ibiza ailesinin yeni üyesi 3 kapı versiyonu SEAT Ibiza SportCoupe’yi de satışa sunuldu. Giriş versiyonundan itibaren başlayan seçkin standart donanım yelpazesine sahip SEAT Ibiza Sportcoupe’nin 1.2lt 70 hp motor seçeneği 26.500 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı fiyatlarıyla SEAT Yetkili Satıcıları’na yerini aldı.

Sportifliği ve şıklığıyla hem gençlerin, hem bayanların tercihi
“Ok Tasarımı” konseptinin ön plana çıktığı SEAT Ibiza SportCoupe, ailenin ödül geleneğini devam ettiriyor; İspanya’da yayımlanan Car and Driver dergisi tarafından “2009 Yılının Genç Otomobili” ödülüne layık görülen Ibiza SportCoupe, özellikle tasarım, sportiflik, performans ve fiyat kriterleri bakımından öne çıkıyor. Markanın “Ok Tasarımı” konseptini vurgulayan tasarımı ve kalitesiyle farklılık sağlayan Ibiza Sport Coupe, alçak konumlandırılan farlar ve radyatör ızgarasıyla daha sportif bir görünüm kazanıyor. 2009 yılının genç otomobili seçilen SEAT Ibiza Sport Coupe, çevikliğinin yanısıra konfor sağlayan yüksekliği sayesinde, şehir içinde ve otoyolda mükemmel sürüş keyfi sunarak, sportifliği ve şıklığı bir arada isteyen bayan kullanıcıların da tercihi.

Güvenlikte de beş yıldız
Dünyanın en önde gelen otomobil güvenlik organizasyonlarından olan Euro NCAP’in gerçekleştirdiği çarpışma testleri sonrasında en yüksek değerlendirme kriteri olan 5 yıldızı alan SEAT Ibiza Sportcoupe, kabin içi çocuk güvenliğinde 4 yıldız ve yaya korumada da 3 yıldız alarak sınıfının en güvenli otomobilleri arasında yerini alıyor. ABS, Sürücü/Yolcu ön hava yastıkları, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar, klima, elektrik kontrollü ön camlar gibi donanımların standart olarak sunulduğu SEAT Ibiza Sport Coupe’de ESP, Hill holder, alarm ve perde/yan hava yastıkları, bluetooth ise Sport ve Sport Rider versiyonlarında standart olarak sunuluyor.

Güçlü motorlar, zengin donanım
Yeni Ibiza SportCoupe’nin satışa sunulan 1.6 lt 105 hp motorlu versiyonu 0-100 km/s hızlanmasını 10.4 saniyede gerçekleştiriyor. 1.2 lt 70 hp’lik motor seçeneğiyle 100 kilometrede 4.9 lt (şehir dışı, 100 km/ lt ) yakıt harcarken, 1.4 lt 85 hp motor seçeneği ise 5.1 lt şehir dışı yakıt tüketimine sahip.

Sahip olduğu 284 litrelik bagaj kapasitesiyle sınıfındaki diğer araçlara oranla geniş bir hacim sunan Yeni SEAT Ibiza SportCoupe’nin 1.2 lt motor seçeneği Reference ve Elegance olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle sunuluyor. Ailenin 1.4 lt motor seçeneklerinde ek olarak Style donanım seviyesi mevcut olurken, 1.6 lt 105 HP motor seçeneği ise Sport donanım seviyesinde sunuluyor. ABS, sürücü / yolcu ön hava yastıkları, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar, klima, elektrik kontrollü ön camlar gibi donanımların standart olarak sunulduğu SEAT Ibiza SportCoupe’de ESP, hill holder, alarm ve perde / yan hava yastıkları, bluetooth ise Sport versiyonlarında standart olarak sunuluyor.arabalar.gen.tr

Hiç yorum yok