Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Skoda Yeti

Skoda tarafından daha önce tanıtılan aynı isimli konsept aracın dizayn çalışmaları temel alınarak üretilen Yeti, hem şehir içi günlük kulla...

Skoda tarafından daha önce tanıtılan aynı isimli konsept aracın dizayn çalışmaları temel alınarak üretilen Yeti, hem şehir içi günlük kullanım hem de eğlence otomobili olarak tasarlandı. Yeni teknolojıler sayesinde Yeti asfalt yol kullanımında mükemmel bir yol tutuş sağlamasının yanı sıra aynı derecede arazi kullanımında da çok başarılı bir performans gösteriyor. Bu safkan SUV; kompakt, dayanıklı, evrensel ve son derece güvenli bir otomobil isteyen müşteriler için akıllı ve pratik çözümler sunuyor.

Skoda Auto’nun Cenevre Otomobil Fuarı’nda yer alan standında görücüye çıkacak bir başka model ise, markanın çevre dostu otomobil ailesinin en yeni üyesi Octavia GreenLine olacak. Çevreye son derece saygılı olan bu otomobil 100 km'de yalnızca 4,4 litre yakıt tüketirken, atmosfere sadece 116g/km miktarında CO2 bırakmakta ve tüm bunları sürüş kalitesinden taviz vermeden gerçekleştiriyor.

Octavia GreenLine motorları günün taleplerine uygun olarak, motor hacmini küçültüyor ve common-rail teknolojisi kullanıyor. Yepyeni 105 HP gücünde bir 1.6 TDI CR motor, sürücüye 1900 dev/dak'da 250 Nm tork sağlamakta ve Dizel Partikül Filtresi (DPF) araçta standart olarak sunuluyor.

Ayrıca bu fuarda Skoda Auto, Scout serisindeki yeni modeli Fabia Scout’un tanıtımı da gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler ayrıca bu fuarda, Monte Carlo Rallisi’nde kazandığı başarılarla kendini kanıtlayarak Škoda Motor Sporları Takımının geleceğine sağlam temeller atan yarış otomobili S2000 de görme şansına sahip olacaklar. Skoda Auto markanın ve modelerinin duyarlı ruhunu yansıtan EMO konseptleri adı verilen konsept tasarımlarını da Cenevre Otomobil Fuar’ında sergileyecek.arabalar.gen.tr

Hiç yorum yok