Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CİTROEN C3 Picasso nisan sonunda Türkiye’de satışta

Geniş ön camı, cam tavan seçeneği, geniş ve fonksiyonel iç mekanı, markanın tüm modellerinden farklı olarak tasarlanan modern gösterge pane...

Geniş ön camı, cam tavan seçeneği, geniş ve fonksiyonel iç mekanı, markanın tüm modellerinden farklı olarak tasarlanan modern gösterge paneli de aracın diğer özgün unsurları arasında. Araçta bol tutulan eşya koyma gözlerinin yanı sıra koku haznesi ve arka koltuktaki çocukların izlenebilmesine olanak tanıyan minik aynası da unutulmamış.
Türkiye’ye 1.4 lt 95 HP benzinli ve 1.6 lt (90 ve 110 HP) dizel motor seçenekleriyle getirilecek C3 Picasso’da, şimdilik otomatik vites seçeneği bulunmamakta.
C3 Picasso’nun, bu yıl sunacakları en önemli yenilik olacağını söyleyen Citroen Baylas Genel Müdürü Müfit Ataseven, araç için 2009’da 350 adetlik satış hedefi koyduklarını söyledi.

‘Yeniliklerimizi sindireceğiz’
C3 Picasso’yu nisan ayının sonunda Türkiye’de satışa sunacaklarını söyleyen Ataseven, henüz kesin fiyatının belirlenmediğini, ancak mevcut C3’ten yüzde 10-15 daha pahalı olacağını söylemekle yetindi.milliyet oto

Hiç yorum yok