Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ÖTV indirimiyle IKCO Samand’ın fiyatı 19.990 TL’ye düştü

MYS Otomotiv Genel Müdürü Yiğit Seskır, hem tüketici hem de üreticiler açısından ciddi fiyat avantajları sağlayacak olan, fiyat listelerin...

MYS Otomotiv Genel Müdürü Yiğit Seskır, hem tüketici hem de üreticiler açısından ciddi fiyat avantajları sağlayacak olan, fiyat listelerine de direkt olarak yansıyacak ÖTV indiriminden memnun olduklarını söyledi. İranlı otomobil markası IKCO’nun Türkiye distribütörü MYS Otomotiv’in Genel Müdürü Yiğit Seskır, ÖTV indiriminin sektördeki yansımasının olumlu olacağını belirtti. Seskır, hükümetin açıkladığı ekonomik önlem paketinde yer alan ve otomobilde yüzde 37’den yüzde 18,5’e çekilen ÖTV indiriminin, sektörde satışları maksimum seviyede arttıracağını ve bu olumlu gelişme ile piyasanın hareketleneceğini ileri sürdü. MYS Genel Müdürü Yiğit Seskır, ÖTV indirimi ile satışlarda yüzde 100’lük bir artış beklediklerini sözlerine ekledi. Seskır, ÖTV indirimi sonrası IKCO’nun Samand modelinde fiyatın -firmanın da özel indirimi ile- 23.490 TL’den 19.990 TL’ye indiğini ifade etti.
MYS Genel Müdürü Yiğit Seskır, otomotiv sektörünün bir temsilcisi olarak ÖTV indiriminin dışında hükümetten beklentilerinin, üç aylık bir dönem için geçerli olan bu ÖTV indirim süresinin uzatılması olduğunu vurguladı.

Hiç yorum yok