Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

13 Mayıs’ta ilk parti Ford Transit Connect amerikaya gönderiliyor

Çalışmalarına iki yıl önce başlanan yeni Transit Connect, Amerika ile Avrupa’nın ortaklaşa geliştirdiği “ilk” araç. Aynı zamanda Amerikan pa...

Çalışmalarına iki yıl önce başlanan yeni Transit Connect, Amerika ile Avrupa’nın ortaklaşa geliştirdiği “ilk” araç. Aynı zamanda Amerikan pazarında satılacak ilk Avrupa modeli olacak.
Ford’un Avrupalı ve Amerikalı mühendisleri de geliştirme sürecine katılırken, bütçede tasarrufu yapılabilmesi amacıyla karşılıklı seyahatler yerine tele konferans ve video konferans yöntemi kullanılmış. Transit Connect’in ABD pazarı için geliştirilen versiyonunun içinde daha fazla uyarı levhası bulunuyor. Tüketici şikayetine konu olacak donanım ve diğer unsurlar için Amerikalı avukatlar da geliştirme sürecinde yol gösterici olmuş.
Ford Motor Company CFO’su Lewis Booth’un kendisine makam aracı yapacağı özel mavi Transit Connect ise, diğerlerinden önce ABD’ye varacak.

Türkçe de konuşuyor
Tanıtımından kısa süre önce satışa çıkan yeni Transit Connect, 22 bin 480 TL’den başlayan fiyatlara sahip.
Ön yüzü, arka stop lambaları ve renk seçenekleri değişen aracın iç mekanında da konfor düzeyini artıracak geliştirmeler yapılmış. Üç farklı donanım paketi olan araçta, donanım seçeneklerine bağlı olarak ABS, yol bilgisayarı, yokuş kalkış desteği, ESP, park sensörü, far ve yağmur sensörü, klima gibi unsurlar bulunuyor.
Ayrıca Bluetooth telefon bağlantısı ve Türkçe ses komutlarıyla çalışabilen müzik sistemi de dikkat çekiyor. Araçta 1.8 lt’lik üç farklı (75, 90 ve 110 HP) güçte dizel motor seçeneği var.
Araç, OPET’ten yüzde 5 yakıt indirimi, aracını yenileyecek Connect sahiplerine artı 2 yıl garanti gibi avantajlarla satılıyor.milliyetotomobil

Hiç yorum yok