Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPETTEN AKARYAKIT alan turkcellden bedava kontör veya dakika kazanıyor

OPET kart ve parolu kart sahiplerinin katılabildiği kampanya ile bedava konuşma süresi veya kontör kazanma şansı yakalayın. OPET’ten OPET ka...

OPET kart ve parolu kart sahiplerinin katılabildiği kampanya ile bedava konuşma süresi veya kontör kazanma şansı yakalayın. OPET’ten OPET kart ve parolu kart ile 100 YTL’ ye kadar akaryakıt alışverişlerinizde hediye kontör kazanın. Turkcell’den 30 kontör veya 7.5 dakikalık konuşma süresi opetten hediye. Opet Turkcell kampanyası30 Haziran 2009’a kadar devam ediyor.

Opet Turkcell kampanyasına nasıl katılabilirim?
Turkcell yazıp bir boşluk bırak. 16 haneli OPET kart ya da parolu kart numaranı yaz ve bir boşluk bırak. kontör ya da dakika yüklenmesi istenen telefon numarası yaz ve 0532 444 67 38’e mesaj at.

Turkcell Hazırkat kullanıcılarına bedava kontür, turkcel hatlı telefon kullanıcılarına bedava konuşma süresi veren opet paro kart kullanıcları 30 Haziran 2009' kadar kampanya ile konuşabilecekler.

Opet istasyonları, petrol istasyonlarından alınan akaryakıtlarda geçerli olacak olan kampanyada, tek seferde 100 ytl lik alışveriş şartı yok. toplamda 100 ytl akaryakıt alışverişi bedava turkcell kontör kazandıracak OPET

Hiç yorum yok