Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

F1 ING Turkiye Grand Prixinin bilet fiyatları belli oldu

Formula 1 ING Turkiye Grand Prix'si 5-7 Haziran tarihlerinde İstanbul Park Pisti'nde yapılacak. Organizasyonunun bilet fiyatları geç...

Formula 1 ING Turkiye Grand Prix'si 5-7 Haziran tarihlerinde İstanbul Park Pisti'nde yapılacak. Organizasyonunun bilet fiyatları geçen yıla göre ucuz olacak.

Olimpiyatlardan sonra dünyanın en çok izlenen spor etkinliği olan Formula 1 yarışları için gözler beşinci kez Istanbul Park Pisti'ne çevrilecek.

188 ülkede, ortalama 600 milyon kişinin ekranları başında izlediği organizasyonun sürprizlerle dolu yedinci ayağı için takımlar gelecek hafta başından itibaren Türkiye'ye gelecek.

BİLET FİYATLARI UCUZLADI

Bu yıl İstanbul Park tribünlerinde Formula 1 heyecanını yaşamak daha hesaplı olacak.

Silver, Bronze ve Açık Alan bilet fiyatları 2008'e göre daha cazip hale getirildi. Silver, Bronz ve açık alan biletleri 45 lira ile 350 lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunuldu. Gold ve Platinium biletleri ise 250 ile 750 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

PİLOTLAR, SEYİRCİ İLE BULUŞACAK

Tüm pilotlar 6 Haziran Cumartesi günü seyirci alanında imza ve fotoğraf dağıtacak.

Formula 1 pilotlarını yarışseverlerle bir araya getirecek proje, bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek.

Sıralama turlarının yapıldığı, 6 Haziran Cumartesi günü saat 17.00 itibariyle tüm Formula 1 pilotları seyirci alanında hazırlanan özel bölümde imza ve fotoğraf dağıtacaklar.

KURAL DEĞİŞİKLİKLERİ

2009 Formula 1 sezonu, getirilen kural değişiklikleri sayesinde geçmiş sezonlardan çok daha farklı geçiyor.

Araçlara getirilen aerodinamik kısıtlamalar, desensiz lastiklerin kullanımı ve Kinetik enerji geri dönüşüm sistemi (KERS) ile birlikte, özlenen yakın mücadelenin ve heyecanlı geçişlerin Formula 1'e geri dönmesi, İstanbul'daki yarışa da ayrı bir heyecan katacak.arabalar.gen.tr

Hiç yorum yok