Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Mitsubishi L200

Standart L200 kasasına göre daha uzun olan arka kısım bu aracı diğerlerinden ayıran en belirgin öğe olarak karşımıza çıkıyor. Kasa bölümünü...

Standart L200 kasasına göre daha uzun olan arka kısım bu aracı diğerlerinden ayıran en belirgin öğe olarak karşımıza çıkıyor.

Kasa bölümünün uzamsıyla aracın uzunluğu da 18 cm arttmış. Bir başka ifadeyle aracın kabininde harhangi bir küçülme yok. Japon üreticiden yapılan açıklamada kargo bölümünün aynı zamanda daha da derinleştiği ve bu sebeple taşıma hacminin daha da arttığı belirtildi.

L200’ün artan uzunluğunun yanı sıra güç ünitelerinde de geliştirmeler yapılmış. Bu geliştirmeler öncelikle Double Cab 4Work, 4Life, Warrior ve Animal versiyonlarında kullanılan motorlarda karşımıza çıkıyor. 2.5 lt motor artık 176 HP üretecek. Daha önce bu motor L200 Warrior’da 134 HP ve L200 Animal’da 166 HP güç üretiyordu.

Şu anda sadece Britanya’da satışa çıkarılan uzatılmış L200 versiyonu için 750 £ (Vergi hariç) ve 42 HP’lik güç artışı için de 250 £ ilave ödeme yapmak gerekiyor.arabalar.gen.tr

Hiç yorum yok