Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Günde 11,11 TL'ye GEELY markalı otomobil SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN

Anadolu Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Geely modellerinin Ağustos ayı boyunca günde 11,11 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunul...

Anadolu Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Geely modellerinin Ağustos ayı boyunca günde 11,11 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı duyuruldu. Ara ödemenin olmadığı kampanyada takas desteği ve aracın % 80 kredilendirilmesi durumunda 72 aya kadar vade gibi çok cazip imkanlar sunuluyor.

Ülkemizde satışa sunulan Geely Echo modelinde zengin donanım ve güvenlik özellikleri birarada sunuluyor. Araçta, EBD destekli ABS fren sistemi, sürücü ve yolcu hava yastığı, elektrikli ön ve arka camlar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, klima, alaşımlı jantlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, Radyo CD çalar standart olarak sunulan özelliklerden bazıları.

Geely Echo, ülkemizde 1.3 lt. benzinli motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Dinamik performans ile birlikte yakıt tasarrufu da sunan 1342 cm3lük hacimli bu modern motor, 6000 dev/dak’da 86 hp maksimum güç üretiyor. 5200 dev/dak’da 110 Nm’lik maksimum tork elde ediliyor.

Geely markasının ülkemizde satışa sunduğu bir diğer modeli olan C segment Familia, Geely markasının ulusal ve uluslararası pazarlarda yayılmasında en etkin modellerinden biri olarak öne çıkıyor.

Güçlü motoru, kontrollü sürüş niteliğine ek olarak; özel ses azaltım teknolojisinin getirdiği konforlu bir sürüş sunan sağlam gövde yapısı, 4 kapılı birleşik çarpmaya dayanıklı tampon kirişi, darbe emici direksiyon mili, immobilizer, EBD destekli ABS ve çift hava yastığı ile, güvenliği ön planda tutan Geely Familia’da ayrıca, krom kapı kolları, park sensörü, gövde rengi tampon ve yan aynalar, ön ve arka sis farları da standart olarak sunuluyor.haber7

Hiç yorum yok