Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OTOMOTİVDE EYLÜL KAMPANYALARI

CHEVROLET: Aveo ve Lacetti modellerinde 2010 model yılı araçlarda ÖTV'yi yüzde 10'a indirdi. 30 Eylül'e kadar Cruze alan müşte...

CHEVROLET: Aveo ve Lacetti modellerinde 2010 model yılı araçlarda ÖTV'yi yüzde 10'a indirdi. 30 Eylül'e kadar Cruze alan müşteriler ise 2 bin 750 TL'ye varan avantajdan yararlanıyor. Lacetti modellerinde ayrıca 3+2 yıl/150.000 km artı garanti Programı hediye olarak sunuluyor.

CITROEN: C3 Picasso satın alırken ESP, cam tavan ve alüminyum jant donanımları ek olarak istendiğinde ortaya çıkan 3 bin TL'lik fark eylül ayına özel olarak alınmıyor. Ticarî araçlarda ise Nemo Combi'deki fiyat avantajı 4 bin TL'yi buluyor.

FIAT: Fiorino, Doblo, Scudo ve Ducato modellerinde hem ÖTV'yi hem de KDV'yi karşılayarak 9 bin TL'yi aşan indirim imkanı sağlıyor. Fiyatı 25 bin TL'den başlayan Grande Punto'lara ise 620 TL'den başlayan taksit ve 36 aya varan vadeyle ulaşmak mümkün.

HONDA: Genellikle fiyata yönelik kampanya yapmayan marka, Civic Sedan'da müşteriye özel donanım paketleri ilgi çekiyor.

MAZDA: Türkiye'deki satışlarını artırmayı hedefleyen marka, Mazda 6'yı 49,5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Mazda 3 Sedan'ın başlangıç fiyatı ise 36 bin TL.

MITSUBİSHİ: Colt kampanya kapsamında 3 bin TL'ye varan indirimle 2,7 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Köpekbalığı tasarımlı Lancer ise kampanya kapsamında 3,4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla yola çıkıyor.

OPEL: 2009 model yılına ait Corsa'da 2.6 bin TL., Astra HB ve sedanda 6.4 bin TL'ye varan indirim var.

PROTON: 2010 model Gen2 Persona, Gen2 ve Savvy modellerinde günlük 15 TL'ye kadar inen ödeme seçenekleri sunuluyor.

SEAT: Ibiza'nın kampanyalı anahtar teslim liste fiyatlarında bin TL indirim var.

SKODA: VDF işbirliği ile başlattığı kredi kampanyasında 60 ay için yüzde 1,38 faiz oranıyla kredi seçeneği sunuyor.

VW Ticari: VDF ile düzenlenen kampanyada özel kredi uygulamaları bulunuyor. Caddy, Transporter, Caravelle ve Crafter Volt modellerinde indirimli fiyatın yüzde 90'a kadarı kredilendirilebiliyor.ZAMAN

Hiç yorum yok