Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW X1, 45 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak

Yeni model, abisi X5’in aksine 1-Serisi gibi daha yuvarlak hatlara sahip. Normal kullanım koşullarında arkadan itişin devrede olduğu ancak ş...

Yeni model, abisi X5’in aksine 1-Serisi gibi daha yuvarlak hatlara sahip. Normal kullanım koşullarında arkadan itişin devrede olduğu ancak şartlar zorlaştığında otomatik olarak dört çeker moduna geçebilen xDrive sistemi sayesinde X1, çok yönlü ve sportif bir karakter sergiliyor. Aracı sadece iki çeker olarak almak isteyenler için de sDrive seçeneği sunuluyor.

Kabin, diğer BMW modellerinden de bildiğimiz kalite ve kullanışlılıkta. Malzeme kalitesi, X1’de de en üst seviyede tutulmuş. Modern bir yapıya sahip kabinden dışarıya baktığınızda, X1’e dışarıdan baktığınızda hissettiğinizin aksine daha büyük olduğunu düşünüyorsunuz.

Kabinde bizi şaşırtan tek eksiklik koltuğun yükseklik ayarını yapabilmek için yandaki kolu çekerken sizin de vücudunuzu kaldırmak zorunda kalmanız. Normalde kolu yukarı çektiğinizde koltuk kendiliğinden yükselerek sizi istediğiniz pozisyona getiriyor.

X1’in 5 kişilik oturma alanına sahip olduğu belirtilse de arkada konforlu bir şekilde oturmak isterseniz bu alanı iki kişilik olarak düşünmenizde yarar var. X1’de yeni nesil iDrive sistemi yer alıyor. Aralık ayından itibaren navigasyon sisteminin de sunulacağı X1’in dijital ekranında Türkçe menü olacak.

Yeni model ayrıca ayağınızı gazdan çekip frene bastığınızda aküyü dolduran Fren Enerjisi Geri Dönüşüm Sistemi ile opsiyon olarak sunulan ve aracın izlemesi gereken çizgiden çıktığını algılayıp frenlere müdahale ederek yoluna geri dönmesini sağlayan Performans Kontrolü gibi teknolojik yenilikler de içeriyor. daha fazla detay ntv.com.tr de

Hiç yorum yok