Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Groupama, sigortadan bir yenilik daha

Groupama sigorta, kasko güvencesi altındaki 0 km binek otomobillerin 3 yaşına kadar herhangi bir kazada pert olması veya çalınması durumları...

Groupama sigorta, kasko güvencesi altındaki 0 km binek otomobillerin 3 yaşına kadar herhangi bir kazada pert olması veya çalınması durumlarında tazminat ödemelerini aracın rayiç değeri değil; güncel satın alma değerini sağlayabilmek için sigorta başlangıç tarihindeki kasko bedeli üzerinden yapıyor.

Groupama’nın bu yenilikçi hizmetinden faydalanmak için aracın trafiğe çıkışı ile tam hasar ya da çalınma tarihine kadar kaskosunun aralıksız olarak Groupama’dan yapılmış olması yeterli oluyor.

Groupama, kasko güvencesine aldığı araçların 3 yıllık dönem içerisinde herhangi bir kazada pert olma ya da çalınma gibi durumlarında tazminat ödemesini aracın hasar gördüğü tarihteki piyasa rayiç değeri üzerinden değil; güncel satın alma değerini sağlayabilmek için ilk sigorta başlangıç tarihindeki kasko bedeli üzerinden yapmayı taahhüt ediyor.

Araç sahiplerine büyük rahatlık sağlayan bu yeni hizmetten yararlanmak için ruhsatın şahıs adına düzenlenmiş olması ve sıfır kilometre aracın trafiğe çıktığı ilk 15 gün içerisinde kaskosunun başlatılmış ve tam hasar ya da çalınma tarihine kadar aralıksız olarak Groupama güvencesinde bulunmuş olması yeterli oluyor

Daha fazla detay Groupama sigorta web sitesi ve Groupama sigorta acentalarında

Hiç yorum yok