Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai ix35 modeli Avrupa ile aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu.

Hyundai’nin SUV-C segmentindeki başarılı Tucson modelinin yerine geçen ix35, ilk etapta 2.0 litre hacmindeki 184 PS’lik dizel motorla, iki f...

Hyundai’nin SUV-C segmentindeki başarılı Tucson modelinin yerine geçen ix35, ilk etapta 2.0 litre hacmindeki 184 PS’lik dizel motorla, iki farklı donanım paketi seçeneğiyle ve 81 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarla yollara çıktı

Hyundai ix35’in 4410 mm’lik uzunluğu, 1820 mm’lik genişliği ve 1670 mm’lik yüksekliği,640 mm’lik dingil mesafesiyle rahat ve geniş bir kullanım alanı sunuyor.

Hyundai ix35’te sunulan aktif güvenlik unsurları arasında ise EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) destekli ABS, TCS (Savrulma ve Patinaj Önleme), ESP, HAC (Yokuş Kalkış Destek Sistemi), DBC (Yokuş İniş Destek Sistemi), sürücü ve ön yolcu için ön ve yan havayastıkları, tüm yolcular için perde havayastıkları ve dikiz aynası üstünde bulunan 3,5 inçlik renkli LCD geri görüş kamera ekranı gibi birçok özellik bulunuyor.

Hyundai ix35, ilk etapta Euro-5 emisyon kurallarına uyumlu olan 184 PS gücündeki R Serisi 2.0 litre dizel motor ve 6 ileri Shiftronic şanzımanla satışa sunulacak.

Hyundai ix35 Türkiye’le Style ve Style Plus olmak üzere iki farklı donanım paketiyle ithal ediliyor.

Daha fazla detay hyundai web sitesi ve hyundai yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok