Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD FOCUS COLLECTİON

En ince detayına kadar özenle tasarlanan FordFocus’un yeni Collection serisi yollarda… Her parçası uyum içinde birleştirilen ve şimdiye kada...

En ince detayına kadar özenle tasarlanan FordFocus’un yeni Collection serisi yollarda…

Her parçası uyum içinde birleştirilen ve şimdiye kadar üretilen en iyi Focus olan FordFocus her şeyiyle bakışları üzerine topluyor. Focus Collection, deri direksiyon simidi, hız kontrol sistemi, ön ve yan hava yastıkları, 16” aluminyum alaşımlı jantları ve ön sis farları ile bir araçtan beklenenlerin fazlasına sahip.

Focus Collection ayrıca, gövde dayanıklılığı ve gelişmiş darbe teknolojisi sayesinde yollardaki en güvenli araçlardan biri. Ford Akıllı Güvenlik Sistemi (IPS) çatısı altında tavizsiz bir güvenlik ve koruma donanımı var. Etkileşimli araç dinamikleri ESP (Elektronik Stabilite Programı) ve TCS (Çekiş Kontrol Sistemi) birlikteliğinden oluşan MD. Euro NCAP testlerinde yolcu güvenliğinden aldığı 5 yıldızlık derecesinin yanı sıra fonksiyonel ve ergonomik yeni tasarımıyla hem güvenlik hem de tasarım açısından ses getirmeyi başarıyor.

Kinetik tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanan FordFocus Collection, dinamik ve sportif çizgilerden oluşan farklı tasarımı, üstün teknolojisi, kusursuz işçiliği ve sınıfının lideri sürüş dinamikleriyle yeni sahiplerini Ford Yetkili Satıcıları’nda bekliyor.

Hiç yorum yok