Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

38.490 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA DAİHATSU TERİOS ALMANIN TAM ZAMANI

30 hazirana kadar geçerli kampanya kapsamında İndirimli fiyatı 38.490 TL olan Daihatsu Terios Prime 4x2 Düz Vites Klimalı modelini ilave aks...

30 hazirana kadar geçerli kampanya kapsamında İndirimli fiyatı 38.490 TL olan Daihatsu Terios Prime 4x2 Düz Vites Klimalı modelini ilave aksesuarlı kullanmak isteyenler, 39 bin 990 TL’ye Deri Koltuk, Yan Basamak, Sert Stepne Kabı ve Park Sensörü gibi zengin aksesuarlar içeren Deluxe aksesuar paketine sahip olacaklar.

Yine Terios Prime modeline özel olarak Navigasyonlu Multimedya Sistemi, Entegre Bluetooth Sistemi, Deri Koltuk, Geri Görüş Kameralı Sesli Park Sensörü, Yan Basamak ve Sert Stepne kabından oluşan Deluxe + Multimedya Navigasyon paketi 2 bin 750 TL’ye uygulanıyor.

Terios’unu dış aksesuarlarla daha da zenginleştirmek isteyen tüketicilere 1147 TL yerine 760 TL’ye Krom yan bar, ön tampon karter koruma ve krom dış kapı açma kolundan oluşan Krom paket; ayrıca 560 TL yerine 400 TL’ye tavan spoyleri ve kapı çıta setinden oluşan Stil paket de alternatif olarak sunuluyor.

Daha fazla detay daihatsu web sitesinde

Hiç yorum yok