Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DOĞUŞ OTO VE AVEK VOLKSWAGEN’İN AVRUPA’DAKİ EN BAŞARILI YETKİLİ SERVİSLERİ ARASINDA

Volkswagen AG tarafından bu yıl üçüncüsünü düzenlenen ‘Servis Kalite Ödülü’ yarışmasında Türkiye’den Doğuş Oto ve Avek Avrupa’nın en iyi 100...

Volkswagen AG tarafından bu yıl üçüncüsünü düzenlenen ‘Servis Kalite Ödülü’ yarışmasında Türkiye’den Doğuş Oto ve Avek Avrupa’nın en iyi 100 yetkili servisi arasına girebilme başarısını gösterdi.


Volkswagen AG’nin Wolfsburg fabrikasında gerçekleştirilen, müşteri memnuniyeti ve iş tekrar oranı kriterlerine göre toplam 6450 yetkili servisin katıldığı Servis Kalite Ödülü’ yarışması ödül töreninde Doğuş Oto ve Avek Avrupa’nın en iyi 100 yetkili servisi arasında yer aldı.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen ve 27 ülkeden 6450 Volkswagen yetkili satıcısının katıldığı ‘Servis Kalite Ödülü’ yarışmasında, Türkiye’den Doğuş Oto Maslak ve Mersin Opat Otomotiv, en başarılı yetkili servisler arasında yer almıştı.

İlk olarak 2008 yılında, müşteri memnuniyeti ve sadakati üzerinde önemli etkisi bulunan servis kalitesine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Volkswagen Servis Kalite Ödülü, servis işinde çalışan personeli teşvik ederek iş tekrar oranını azaltmayı, servis kalitesini yükseltmeyi ve bu sayede müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

Bu yıl düzenlenen organizasyona, Almanya, Avusturya, Belçika, Büyük Britanya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Finlandiya, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanarya Adaları, Lüksemburg, Macaristan, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Türkiye, Yunanistan’dan toplam 6450 yetkili servis katıldı.

Hiç yorum yok