Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Toyota Kasko ile Kazanacaksınız

Toyota, yeni Toyota Kasko poliçesi yaptıran veya mevcut poliçesini yenileyen müşterileri için birbirinden değerli hediyeler kazanabilecekler...

Toyota, yeni Toyota Kasko poliçesi yaptıran veya mevcut poliçesini yenileyen müşterileri için birbirinden değerli hediyeler kazanabilecekleri bir kampanya* başlattı. 31 Mart 2011 tarihine kadar sürecek Toyota Kasko kampanyası 5 kişiye Toyota Yaris 1.0 Terra Sporty, 10 çifte Paris Disneyland seyahati ve 15 kişiye de iPhone 4 kazandırıyor.

Toyota Kasko Ayrıcalığını Yaşayın

Toyota sahipleri için özel olarak geliştirilen Toyota Kasko bir çok ayrıcalık sunuyor. Toyota Yetkili Servisleri’nde her türlü hasar, yetkili servislerin uzman kadrosu tarafından orijinal yedek parça kullanılarak onarılırken, acentelik ve servisin aynı çatı altında olması sayesinde işlemler ve onarım çok hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

Toyota Kasko, aracınıza, size ve üçüncü sahışlara verilen zararları da yüksek teminatlarla muafiyetsiz olarak karşılama özelliğine sahip. Ayrıca 1 günden fazla sürecek onarımlarda Toyota Kasko sahiplerine 7 güne kadar araç tahsis edilirken, 1 yaşına kadar olan son model araçların tam hasara (pert) uğraması durumunda poliçe sahibine “0” kilometre araç bedeli ödeniyor.

*Kampanyaya sadece 1990 model ve sonrası Toyota marka araç sahipleri katılabilir. Ayrıntılı bilgi için toyota web sitesini ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok