Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SEAT’IN YIL SONU AVANTAJLARI DEVAM EDİYOR

Kampanya çerçevesinde tüm modellerine cazip indirimler uygulayan SEAT ayrıca vdf ile işbirliğinde kredili alımlarda da uygun ödeme seçenekle...

Kampanya çerçevesinde tüm modellerine cazip indirimler uygulayan SEAT ayrıca vdf ile işbirliğinde kredili alımlarda da uygun ödeme seçenekleri sunuyor.

Kampanya kapsamında SEAT Ibiza’nın 1.4 lt 85 hp Reference modeli 26 bin 400 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özel kredi seçenekleri ile satışa sunulan Ibiza’ya, 6 bin 400 TL peşinat, 471 TL taksitle sahip olma fırsatı sunuluyor.

Reference donanım paketinde dönüşe duyarlı ön sis farları, ABS, Sürücü ve Yolcu hava yastığı, direksiyondan kumandalı radyo / CD / MP3 çalar, Cruise Control (Hız sabitleme sistemi) gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

SEAT’ın başarılı Ibiza ailesine eklenen üçüncü model olan, genç ve sportif bir yaşam stili için ideal çözümler sunan Ibiza Sportourer da kampanyada 27 bin 900’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Reference ve Style olarak adlandırılan iki donanım paketleri ile satışa çıkan Ibiza Sportourer, DSG gibi yüksek teknoloji ürünü özellikleriyle öne çıkıyor. Dönüşe duyarlı ön sis farları, ABS, Direksiyondan kumandalı radyo /CD / MP3 çalar, klima, sürücü ve yolcu hava yastıkları, cruise control (hız sabitleme sistemi) gibi zengin donanım özellikleri modelde standart olarak sunuluyor.

Kampanya süresince cazip koşulların sunulduğu bir diğer model de SEAT Leon; 36 bin 400 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyatı ve zengin Style donanım paketi ile satışa sunulan Leon’un 1.6 lt dizel seçeneği ise 43 bin 500 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyatı ile satılıyor.

Hiç yorum yok