Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TATA VİSTA 382 TL TAKSİTLE ÜSTELİK 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA

Tata vistaya denizbank özel krediyle ayda 382 TL yesahip olmak mümkün üstelik dosya masrafı da yok. Aura ve Mystic olmak üzere 2 farklı dona...

Tata vistaya denizbank özel krediyle ayda 382 TL yesahip olmak mümkün üstelik dosya masrafı da yok.

Aura ve Mystic olmak üzere 2 farklı donanım paketiyle satılacak olan Vista’nın Aura donanım paketi içerisinde sürücü ve yolcu hava yastıkları, elektrik kumandalı ön ve arka camlar, aktif gergili emniyet kemerleri, asimetrik katlanabilen arka koltuklar, arka koltuklarda hareketli baş dayamaları, immobilizer, uzaktan kumandalı merkezi kilit, kaza anında katlanabilen direksiyon mili, gövde rengi kapı kolları ve tamponlar, direksiyon yükseklik ayarı, manuel kontrollü klima, radyo/CD/MP3 çalar, ön sis farları gibi birçok donanım bulunuyor.

Mart ayından itibaren ürün gamına eklenecek Mystic paketinde ise Aura paketine ek olarak, ABS fren sistemi, elektrik kumandalı dış dikiz aynaları, bluetooth bağlantılı, USB girişli, direksiyondan kumandalı ve 6 hoparlörlü entegre müzik sistemi bulunuyor. Hem Aura, hem de Mystic donanım paketlerine ek olarak sunulan Stil opsiyon paketiyle hafif alaşımlı jantlar ve arka park mesafe sensörü alınabiliyor. Baharat kırmızısı, buz beyazı, fırtına grisi, çelik gri ve zeytin siyahı olmak üzere 5 farklı renk seçeneği bulunan Vista’ da garanti süresi 3 yıl 100.000 km’ye yükseltilmiş.

Hiç yorum yok