Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇ’TA 2010 FİYATLARI DEVAM EDİYOR

2010’un son ayına büyük kampanya ile giren Volkswagen Ticari Araç, büyük ilgi gören indirimlerini yeni yıla da taşıdı. 4.000 TL’ye varan ind...

2010’un son ayına büyük kampanya ile giren Volkswagen Ticari Araç, büyük ilgi gören indirimlerini yeni yıla da taşıdı. 4.000 TL’ye varan indirimler sunan kampanya, sınıfının üstün özelliklerine sahip olan Volkswagen Ticari Araç modellerine çok daha uygun koşullarda sahip olma imkanı sağlıyor.


Volkswagen Ticari Araç’ın Aralık ayında başladığı ve yeni yılda da devam ettirdiği kampanya kapsamında düşük işletim maliyeti ve yüksek ikinci el değeri ile kullanıcısına kârlı yatırım imkanı sunan Volkswagen Ticari Araç modelleri indirim avantajının yanısıra kredili alımlarda da uygun ödeme koşulları ile sunuluyor.

Kampanya sayesinde Transporter, Caravelle ve Crafter minibüs modellerine 4.000 TL’ye varan indirim oranlarının yanısıra yüzde 0,89’a düşen faiz oranı ve uygun ödeme koşulları ile sahip olmak mümkün. Yüzde 4’e varan indirimlerin sunulduğu kampanya ile Caravelle Comfortline sahibi olmak isteyenler 2500 TL’yi aşan fiyat avantajından faydalanabiliyor. Caravelle Comfortline’da, hem uzaktan kumanda, hem de ön panel üzerinden açılıp kapatılabilen elektrik kumandalı otomatik sağ kayar kapı, ön ve arka park mesafe sensörü, sürücü ve yolcu bölümünde Klimatronik klima ve alüminyum jant standart olarak sunuluyor.

Kampanyada Transporter City Van 140PS’lik modeli de cazip indirimlerle alınabiliyor. Kampanyalı anahtar teslim fiyatında 2 bin TL indirimle alınabilen Transporter City Van, iç kısımda yeni tasarım gösterge paneli, direksiyondan kumandalı üç kollu deri kaplı direksiyon simidi, yeni CD ve MP3 çalarlı radyo, hız sabitleyici, Klimatronik klima, yeni koltuk döşemeleri ile kullanıcısına çok daha fazla konfor sunuyor. Yine kampanya kapsamındaki Crafter’ın minibüs modellerinde sunulan indirim oranı da 4000 TL’ye kadar ulaşıyor.

Ekim ayında tanıtılan ve yenilenen dış tasarımıyla çok daha şık bir görünüme kavuşan Yeni Caddy ise 36.845 TL’den başlayan çok özel lansman fiyatı ile satışa sunulmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok