Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AUDI’DEN DİNAMİZM, GÜVENLİK VE ÖNGÖRÜ BİR ARADA

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı, Audi’nin 3 yeni modelinin dünya prömiyerine sahne oluyor. Dinamizmin doruğu RS3 Sportsback, lüksün üst...

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı, Audi’nin 3 yeni modelinin dünya prömiyerine sahne oluyor. Dinamizmin doruğu RS3 Sportsback, lüksün üst düzey güvenlikle buluştuğu A8L Security ve markanın geleceğe dair öngörüsü A3 sedan konsepti Cenevre’de ilk kez dünyaya tanıtılacak.

Audi 81’nci Cenevre Uluslar arası Otomobil Fuarı’nda 3 modelinin dünya tanıtımını yaparken, yeni ürün gamının tamamını da sergiliyor.

Sportif Sedan: A3 Sedan Konsept
Audi, Audi A3’ün gelecekteki modelleri baz alınarak tasarlanmış, gelişmiş teknoloji ürünü konsept aracını 81’nci Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttı. 4 koltuklu sedan, A3 ailesinin geleceği ilgili de ipuçları veriyor.

Audi A3’ün sportif ama elegan tasarımı, yekpare motor ızgarası ve son teknolojisi ürünü LED farlarıyla tamamlanıyor. Coupe görünüşlü kısa C sütunları da Audi A3’ün yan görünümüne sportiflik katıyor. Audi A3 konsept 4.44 metre uzunluğunda,1.84 metre genişliğinde ve sadece 1.39 metre yüksekliğinde. Bu boyutlar da otomobilin dinamik görünümünün de bir göstergesi. 5 silindirli turbo şarjlı motoru 408 beygir gücü üretmesini sağlıyor. 7 ileri S tronic vites de bu gücün dört tekerleğe dağıtıyor.
Üst düzey güvenlik: AUDİ A8L Security
Audi’nin amiral gemisi A8L’nin üst düzeyde güvenlik önlemleriyle geliştirilen modeli A8L, Cenevre’de dünyaya tanıtılacak. 5.27 metre uzunluğundaki aracın ilk bakışda standart A8L’dan bir farkı bulunmuyor. Ancak özel üretim A8 L Security’nin üretimi güvenlik nedeniyle standart A8 L’lerden farklı bir yerde yapıldı. Üretimin yapıldığı bölüme, sadece yetkili kişiler, özel kartlarını okutarak girebildi. Bu bölümde, cep telefonlarının kullanımına izin verilmedi.

A8 L’nin zırhı, çelik, alüminyum, seramik ve güçlendirilmiş camdan oluşuyor. 720 kilogramlık bu zırh, aracı el bombasına bile karşı korunaklı hale getiriyor. A8L Security’nin 300 kilo gelen özel üretim camları, herhangi bir saldırı karşısında parçalanmıyor. Araçta, herhangi bir acil durumda, dışarıdan hava girişini engelleyerek aracın içine oksijen sağlayan bir sistem de bulunuyor. İçeriden bir tuşla, gerektiğinde arka kapının birkaç saniyede sökülebildiği bir acil çıkış sisteminin de bulunduğu araçta, standart A8 L’nin tüm özellikleri de bulunuyor.

Dinamizm ve Güç bir arada: AUDİ RS3 Sportsback
Audi’nin geleneği içinde motoru, beş silindiri ve turboşarj teknolojisi ile öne çıkan RS 3 Sportback, 2.5 litre kapasiteye sahip motoruyla, 340 hp güç, 450 Nm tork üretirken, 100 km’de sadece 9,1 litre ortalama yakıt tüketiyor. Gücün, yola yedi ileri S tronic ve quattro sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi aracılığıyla aktarıldığı RS 3 Sportback’te 19 inç jantlar ve karbon fiber takviyeli plastikten (CFRP) yapılan çamurluklar, dikkat çeken unsurlar. RS 3 Sportback, spor düğme, arka park sensörü, Delüks otomatik klima, LED gündüz farları ve xenon plus farları içeren bir dizi standart donanımla sunuluyor.

Audi, müşterilere zengin çeşitli opsiyonel aksesuarlar da temin ediyor: Önde kova biçimli koltuklar, mat alüminyum görünümlü tavan rayları ve siyah ya da mat alüminyum stil paketleri…

Hiç yorum yok