Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MOTO BİKE EXPO 2011 FUARI BAŞLADI.

Motosiklet ve bisiklet tutkunları, 24 - 27 Şubat 2011 tarihleri arasında, Türkiye'nin en kapsamlı fuarı Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'...

Motosiklet ve bisiklet tutkunları, 24 - 27 Şubat 2011 tarihleri arasında, Türkiye'nin en kapsamlı fuarı Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'nda buluşacak.

2011 yılı motosiklet ve bisiklet sezonun açılışı, MOTED, MOTODER ve BİSED' in desteğiyle düzenlenecek olan Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'nda gerçekleşecek.

Motosiklet, bisiklet klüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. tarafından 24 - 27 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezin'de düzenlenecek.

Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.

Türkiye'nin Motosiklet ve Bisiklet Fuarı Eurasia Moto Bike Expo, özel gösterileri, eğitim seminerleri, özel çekilişleri ile yine çok renkli geçecek.

Hiç yorum yok