Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA TÜRKİYE ALJ GRUP SAYESİNDE SATIŞLARINI ARTTIRDI TOYOTA VERSO ACTİVE SATIŞA SUNULDU

ALJ Grubun Türkiye’deki distribütörlüğünün çoğunluk hisselerini satın almasını takip eden 1 yılın ardından, Toyota Türkiye’nin performans gö...

ALJ Grubun Türkiye’deki distribütörlüğünün çoğunluk hisselerini satın almasını takip eden 1 yılın ardından, Toyota Türkiye’nin performans göstergeleri yükselişe geçti.

Toyota, 2010 yılında 40 bin 58 satış adedi ile önceki yıla göre yüzde 61 oranında büyüme kaydederek tarihi bir başarıya ulaşırken, aynı zamanda mutlak müşteri memnuniyeti, bayi memnuniyeti gibi performans kriterleri ile de marka gücünü artırdı. Toyota’nın müşterileri ile sıcak ve yakın bir bağ kurmayı amaçlayan iletişim stratejisi ve tüketiciye ödeme kolaylıkları sağlayan yeni Toyota Finans sistemi de Toyota’yı 2010 yılında marka tercihinde üst sıralara taşıdı.

2011 yılında 50.000 adet satış hedefi ile yola çıkan Toyota, mevcut modellerindeki iddiasını da artırıyor. Corolla’nın Avrupa satışlarının üçte birini Türkiye’de gerçekleştiren Toyota, tüketicilerden gelen istek ve beklentiler doğrultusunda da ürün gamında yeniliklere hazırlanıyor. Bu yeniliklerden ilki, Şubat ayında pazara sunulacak olan Verso Active. Toyota, Verso modelinin ticari versiyonu olan yeni Verso Active ile pazardaki gücünü artırmayı hedefliyor.

TİCARİ ARAÇTA YENİ BİR SOLUK; TOYOTA VERSO ACTIVE!

Toyota ticari araç pazarına Verso Active ile giriyor. CDV segmenti için Toyota’nın
Adapazarı’ndaki fabrikasında üretilecek olan Verso Active, 5 koltuklu Kombi ve 2 koltuklu Van model tipleriyle pazara sunulacak.

Toyota, CDV segmentine Türkiye’de üretilen yeni ticari aracı Verso Active ile katılıyor. Ticari araç kullanımında konfor, performans ve üst düzeyde kalite arayan kullanıcılar için tasarlanan Verso Active, Kombi ve Van model seçenekleriyle Şubat ayı itibariyle pazara sunulacak.

Şık tasarım
Toyota’nın Adapazarı’ndaki fabrikasında yüksek üretim standartları ile üretilen yeni Verso Active, konfor, fonksiyonel kullanım ve donanım özelliklerinin yanı sıra mevcut Verso modeli gibi şık bir tasarıma sahip. Güvenlik özelliklerini ön planda tutan Verso Active’in iç mekanında detaylara verilen özen Toyota kalitesini gözler önüne seriyor.

Verso Active Kombi modeli 5 koltuklu olarak üretilirken, Van modeli 2 koltuklu olarak tasarlandı. Verso Active 1.6 lt 705 kg’lik ve 2.0 lt’lik dizel versiyonu 720 kg taşıma kapasitesine sahip.

Hem keyifli hem de güvenli bir sürüş için
Verso Active, sert ve darbe emici karoseri ile yüksek aktif, pasif ve yaya güvenlik özelliklerine sahip. Verso Active’in aktif güvenlik sistemleri arasında, EBD ile desteklenen ABS Fren Sistemi, Fren Asistan (BA) Sistemi, Direksiyon Destekli Araç Denge Kontrol Sistemi (VSC+), Elektronik Çekiş Kontrol Sistemi (TRC) bulunuyor.

Güçlü ve ekonomik motor seçenekleri!
Esnaf ve kobilerin kullanımını hedefleyen Verso Active’in, Kombi ve Van sınıflarında 1.6 benzinli ve 2.0 dizel düz vites seçenekleri mevcut.

Yüksek performansı düşük yakıt tüketimi ile birleştiren Toyota Optimal Drive Teknolojisi avantajlarından faydalanan 1.6 lt benzinli ve 2.0 lt dizel motor seçenekleri, Kombi ve Van model tiplerinde pazara sunulacak olan Verso Active’in ticari araç pazarında yenilikçi çizgisini ortaya koyacak.

Verso Active’de Toyota’nın üstün teknolojisi 1.6 lt Valvematic benzinli motorda 132 PS güç sağlıyor. 126 PS güç ve 310 Nm tork üreten 2.0 D-4D dizel motor, 5,6 lt/100 km’lik ortalama yakıt tüketimi ve 146 g/km’lik CO2 salınım değeri ile Toyota, ürün gamında gücüyle kendini kanıtlamış en çevreci motorlarından birine sahip. 1.6 lt benzinli ve 2.0 lt D-4D motorda 6 ileri düz vites seçenekleri sunuluyor.

Verso Active’in tavsiye edilen satış fiyatı 36.500TL’den başlayacak.

Hiç yorum yok