Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DOGUŞ OTO SERVİSLERİNDE 8 MART KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI

Doğuş Oto, bayan müşterilerine yönelik uygulayacağı servis kampanyası ile 2007 yılından beri Doğuş Oto, her yıl otomobil kullanıcısı bayan m...

Doğuş Oto, bayan müşterilerine yönelik uygulayacağı servis kampanyası ile 2007 yılından beri Doğuş Oto, her yıl otomobil kullanıcısı bayan müşterilerine özel düzenlediği servis ve aksesuar kampanyaları ile bu özel günde bayanlarla biraraya geliyor.

Bu yıl 8 Mart Salı günü başlayacak kampanyadan yararlanmak için Doğuş Oto servislerine gelecek araçların ruhsat sahiplerinin tabi ki de bayan olması gerekiyor. Buna paralel olarak 8 Mart tarihinde randevu önceliğini yine bayanlara verecek olan Doğuş Oto, yetkisi dahilindeki VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Seat, Skoda ve Porsche markalarının mekanik servis işçilik bedellerinde yüzde 30 oranında iskonto sağlayacak.

Bu yıl düzenlenen kampanyaya özel olarak Doğuş Oto’ nun otomobil kullanıcısı bayan müşterilerine oto kuaför uygulamalarında uygulayacağı yüzde 30 indirim 8-15 Mart 2011 tarihleri arasında geçerli olacak.

Böylece bayan müşterilere kampanyadan faydalanabilmeleri için daha uzun bir zaman sunulmuş olacak.Daha fazla detay doguşoto yetkili servislerinde

Hiç yorum yok