Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OTOMOTİVDE MART KAMPANYALARI

FİAT Fiat Türkiye, kompakt sedan sınıfındaki modeli Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP’lik Multijet motorlu versiyonunda geçerli olan sıradışı ...

FİAT
Fiat Türkiye, kompakt sedan sınıfındaki modeli Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP’lik Multijet motorlu versiyonunda geçerli olan sıradışı kampanyasına Mart ayında da devam ediyor. Fiat Linea’nın 90 HP’lik ekonomik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 29 bin 130 TL’den başlıyor.


FORD
Mart ayı boyunca Ford Options ödeme sistemiyle Ford alanlara 1 yıllık FKasko hediye.Ford Options ile hayalinizdeki Ford'a ulaşmak çok kolay.Standart kredilere oranla çok daha düşük taksitler ödeyerek sahip olacağınız Ford'unuzu ister vade bitiminde son ödemeyi yaparak elinizde tutabilir, ister son ödemeyi yapmadan yeni bir Ford ile takas edebilir, isterseniz iade edebilirsiniz.


OPEL
Opel Aralık 2010 yılından bu yana pazara sunmaya başladığı D segmetindeki "Otomatik vitesli" Insignia Edition Elegance paketli modeliyle 69bin TL'lık özel bir fiyatlandırma ile iddiasını sürdürüyor. Ayrıca yenilenen Corsa’da 3900 TL’ye, Yeni Astra HB’de 1500 TL’ye varan indirimler sunan Opel, Astra Sedan’da 6000 TL indirim ile dikkat çekiyor.


PEUGEOT
Peugeot, Mart ayında da müşterileri için büyük kolaylıklar sağlıyor. Peugeot’nun sunduğu çok uygun fiyatların yanısıra Peugeot Finans’dan düşük taksitli ve balon ödemeli finansman seçenekleri ve aracın alındığı ilk yıl için Peugeot Kasko hediyesi bulunuyor. Bu ay ki kampanya ile Peugeot’un 207 modelinde 3 bin 655 TL, 308 modelinde 4 bin 380 TL, 3008 modelinde 7 bin 900 TL ve 407 modelinde 6 bin 400 TL’ye varan indirimler sunuluyor.


TOYOTA
Kişiye özel cazip ödeme koşulları ile herkesin Toyota sahibi olmasını hedefleyen Toyota Finans Sistemi, Mart ayında da fırsatlar dünyasının kapılarını aralamaya devam ediyor. Toyota Finans Sistemi ile hayallerindeki Toyota’ya kavuşmak isteyenler, Mart ayı boyunca dosya masrafı ödemeden, yüzde 0,80 kredi faiz oranı ve 60 aya kadar uzanan vade seçeneklerinden yararlanabilecekler. 3 ay vadeli takas opsiyonuna devam eden firma bu ay ki kampanya ile ,Avensis’te 4 bin TL’ye, Auris’te 2 bin 500 TL’ye , Toyota RAV4 ‘te 5 bin TL’ye, Corolla, Yaris ve Verso’da bin TL’ye varan indirimler sunuyor.


RENAULT
Renault, Mart ayında müşterilerine, satın alacakları tüm binek modellerde ve Yeni Kangoo Multix modelinde Temmuz 2011’de ödeme fırsatı sunuyor. “Şimdi al Temmuz’da Öde” kampanyası dahilinde tüketici, isterse balon ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor. Bu kampanyada müşteri, Clio HB’e 500TL, Megane HB’e 650TL, Fluence’a 700TL, Yeni Kangoo Multix’e ise ayda 575TL aylık taksit ödemelerle sahip oluyor.Milliyet

Hiç yorum yok