Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA FAİBA MONTE CARLO

Skoda, Cenevre Motor Show’da motor sporlarındaki 110’ncu yılını da kutlarken Skoda’nın motor sporlarındaki başarılarını ve büyük zaferlerini...

Skoda, Cenevre Motor Show’da motor sporlarındaki 110’ncu yılını da kutlarken Skoda’nın motor sporlarındaki başarılarını ve büyük zaferlerinin keyfini müşterilerine aktaracağı, özel imalat, spor şaseye sahip, siyah aksesuarlar içeren Fabia Monte Carlo’nun prömiyerine de tanıklık etti.

Skoda Fabia Monte Carlo’nun birçok detayında gözle görülür değişiklere gidildi.

Ön kaportasının sportif tasarımı kitleleri kendine çekerken siyah ön farları ve sis lambaları radyatör panjurunun çerçevesi, kapı aynaları, tavan, arka rüzgarlık ve 205/45 R16 lastiklerle Cornet 16” alaşım jantlar ile Fabia Monte Carlo, Fabia serisinin en sportif görünümlü aracı olma özelliğine sahip oldu.

Fabia Monte Carlo’da hassas ayarlanabilir ön spor koltuklar sürücüye mükemmel yan destek sağlamakta ve ergonomik olarak doğru şekilleri uzun seyahatlerde bile yorgunluğu önlemektedir. Küçük deri paket üç kollu direksiyon, vites kolu ve el fren kolu için tamamen kırmızı dikişli deri bir kılıf içermektedir. Ön kapılar eşik kılıflarıyla dekore edilirken, çelik pedallar lastik kaymayı önleyici plakalarla kaplandı.

Geniş renk yelpazesi ve siyaha boyanmış tavan aracın kişiliğini yansıtacak şekilde seçilmiştir. Fabia Monte Carlo Candy Beyaz ve Corrida Kırmızı iki temel gölgelikle, parlak gümüş, siyah magic ve antrasit gri ve kapuçino bej metalik renk seçeneklerinin yanında, özel olarak Sprint Sarı renk ile de farklı bir görünüme sahiptir.

Fabia Monte Carlo için motor yelpazesi 55kW ile 77kW çıkış sağlayan dört ekonomik dizel motor ile birlikte 44kW ila 77kW’a kadar güç sağlayan beş benzinli motor seçenekleriyle Fabia tutkunlarını beklemektedir

SKODA FAİBA MONTE CARLO

Benzinli Motorlar: Dizel Motorlar:

1.2 HTP/44 kW 1.2 TDI CR DPF/55 kW
1.2 12V HTP/51 kW 1.6 TDI CR DPF/55 kW
1.4 16V/63 kW 1.6 TDI CR DPF/66 kW
1.2 TSI/63 kW 1.6 TDI CR DPF/77 kW
1.2 TSI/77 kW

Hiç yorum yok