Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA FT- 86 II CONCEPT

FT-86 konsept modeli ile spor otomobil kavramına yeni bir yaklaşım kazandıran Toyota yeni nesil FT-86 II konsepti ile bu kavramı daha da ile...

FT-86 konsept modeli ile spor otomobil kavramına yeni bir yaklaşım kazandıran Toyota yeni nesil FT-86 II konsepti ile bu kavramı daha da ileri taşıdı.

Arkadan itişli motoru, ideal ergonomi ve aerodinamiğe sahip sürücü odaklı kokpiti ve göz alıcı tasarımıyla FT-86 II konsept bu yıl da Cenevre autoshow Toyota standının en dikkat çekici otomobillerinin başında geldi.

Araç kullanmayı zorunluluk değil, tutku olarak görenler için tasarlanan FT-86 II konsept gaz pedalına küçük bir dokunuş ya da direksiyon simidine hafif bir temas durumunda bile anlık tepkiler ile kullanıcısına farklı bir deneyim ve sürüş keyfi yaşatıyor.

6 ileri manuel vitese sahip benzinli boxer motora sahip olan araç, hafif ağırlığı, aerodinamik yapısı, adeleli karoseri ile Toyota’nın heyecan veren spor araç yaratmaktaki 50 yılı aşkın uzun geçmişinin en yeni ürünü olarak boy gösteriyor.

Hiç yorum yok