Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ TOYOTA RAV 4 ELEGANT

Toyota’nın segmentinin öncüsü SUV modeli RAV4, yeni 2.0 Multidrive S Elegant versiyonu ile yüksek performans ve yakıt tasarrufunu cazip fiya...

Toyota’nın segmentinin öncüsü SUV modeli RAV4, yeni 2.0 Multidrive S Elegant versiyonu ile yüksek performans ve yakıt tasarrufunu cazip fiyatla sunuyor.

Rekabetçi donanım seviyesi ile konforlu sürüşü garantileyen RAV4, Optimal Drive teknolojisiyle sunduğu üstün sürüş performansını 2.0 Multidrive S Elegant versiyonunda daha fazla ekonomiyle birleştiriyor.


Şehir yaşamında estetiği konfor ile birleştirirken arazi şartlarında gücünü ortaya koyan Toyota’nın SUV modeli RAV4, yeni versiyonu 2.0 Multidrive S Elegant ile Toyota Plazalardaki yerini aldı. Yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini birleştiren Optimal Drive teknolojisine sahip RAV4, avantajlı fiyatlı 2.0 Multidrive S Elegant versiyonu ile segmentindeki iddiasını artırıyor.

“Elegant” Şık, Konforlu ve Güvenli
RAV4 2.0 lt Multidrive S Elegant versiyonu, diğer RAV4 modellerinde olduğu gibi, ön tasarımı, farları ve tampon yapısı ile güçlü ve dayanıklı arazi aracı kimliğini koruyor. Bununla birlikte krom radyatör ızgarası, farları, sis lambaları, motor kaputu ve tamponu ile güçlü ve gösterişli görünümünden de taviz vermiyor. SUV müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılayan RAV4 2.0 Multidrive S Elegant, ergonomik tasarımlı kokpiti, geniş yaşam alanı ve konforlu Easy Flat koltuk sistemiyle çok yönlü ve pratik bir kullanım sunarak öne çıkıyor. Entegre Aktif Sürüş Sistemi, karartılmış arka ve yan arka camlar, alüminyum alaşımlı jantlar, sürücü ve yolcu için ayrı ayarlı otomatik klima, soğutmalı torpido gözü, radyo - 6’lı CD değiştirici-MP3, 6 hoparlör, Bluetooth kablosuz cep telefonu bağlantısı ve ses komut sistemi, otomatik hız sabitleme sistemi, sürücü ve yolcu yan, ön arka perde ile sürücü diz hava yastıkları ile RAV 4 2.0 Multidrive S Elegant konfor ve güvenliğe verdiği önemi gözler önüne seriyor.

Güçlü, Ekonomik ve Çevreci Motor
Toyota RAV4 modelinin Multidrive S otomatik şanzımana sahip 2.0 lt Valvematic benzinli motoru 158 HP güç ile sınıfının en iyileri arasında yer alıyor. Yakıt ekonomisinde 7,6 lt/100 km değeri ile dikkat çeken Valvematic benzinli motor 177 gr/km CO2 salınımı ile çevreci özelliğini de koruyor.

Toyota RAV4 2.0 Multidrive S Elegant versiyonu 4 bin TL indirim ve 74.900 TL fiyatla Toyota Plazalarda satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok