Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ CHEVROLET MALİBU SHANGAİ AUTO SHOWDA

Yeni Malibu’nun tüm dünya kültürleri ile aynı zaman diliminde kucaklaşmasını sağlamak üzere Shanghai Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek lansma...

Yeni Malibu’nun tüm dünya kültürleri ile aynı zaman diliminde kucaklaşmasını sağlamak üzere Shanghai Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek lansman, Chevrolet’in Facebook sayfasından duyurulacak.

Chevrolet’in zirveye bakışını gösterecek, Yeni Malibu’nun ilk canlı gösterimine 19 Nisan saat (Avrupa saati ile) 2:30 a.m. (Türkiye saati ile) 3:30 a.m. Facebook sayfasında http://www.facebook.com/chevrolet başlayacak. Müşteriler sorularını Facebook veya Twitter #MalibuReveal üzerinden sorabilecekler. Ve canlı olarak sorularının cevaplarını Chevrolet yetkilileri tarafından alabileceklerdir.

Yeni Malibu, Web ortamında ilk defa 19 Nisan’da Shanghai Otomobil Fuarı’nda lanse edilecektir. Aynı zamanda 23 Nisan-1 Mayıs arasında gerçekleşecek NewYork Otomobil Fuarı’nda da gösterime sunulacaktır.

Chevrolet Malibu yakıt tasarruflu, güçlü 4 silindirli motoru ve altı-ileri şanzımanı ile dünya üzerinde global bir model olarak pazara sunulacaktır.

Yeni Malibu dünyadaki tüm pazarlar dikkate alınarak tasarlanmış olup, Chevrolet’nin küresel olarak pazara sunacağı ilk orta-üst sınıf otomobil olacaktır. Altı kıtada yaklaşık 100 ülkede satışa sunulacak olan Yeni Malibu başta Amerika Birleşik Devletleri've Çin olmak üzere çeşitli lokasyonlardaki tesislerde üretilecektir.

Daha fazla detay chevrolet web sitesinde

Hiç yorum yok