Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

7.BURSA AUTO SHOWDA TOYOTA RÜZGARI ESECEK

Dünyanın lider otomotiv üreticisi Toyota, 11-17 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 7. Bursa Oto Show’da binek otomobilden arazi arac...

Dünyanın lider otomotiv üreticisi Toyota, 11-17 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 7. Bursa Oto Show’da binek otomobilden arazi aracına sekiz modeli ile yer alacak. Toyota, Bursa Oto Show’da Yaris, Verso, Prado, Avensis, Auris, Corolla, RAV4 ve Prius modellerini beğenilere sunacak.

Farklı müşteri beklentilerine uygun çözümler üreten Toyota, Bursa Oto Show’da 8 farklı modeliyle gövde gösterisine hazırlanıyor. Toyota’yı
11-17 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bursa Oto Show’da Toyota Plaza Akkoyunlu ve Toyota Plaza Çavdarlı temsil edecek.

“Hızlı, Cesur ve Asi” kimliği ile Toyota Auris
C-Hatchback segmentinde Toyota Auris, geniş iç mekan, rahatlık, pratik kullanım ve güvenilirlik özellikleri ile genç aileler için ideal bir otomobil. Kullanıcılarının ihtiyaç ve önerileri gözönüne alarak tasarlanan Auris, fonksiyonel ihtiyaçlara cevap verirken, stil sahibi yeni kitleleri de hedefliyor. Sportif görünümü ve dinamik sürüş özellikleri ile Auris, Toyota enerjisini genç sürücüler ile yollara taşıyor.

Hem ekonomik hem güçlü “ Toyota RAV 4”
Kompakt SUV segmentinin yaratıcısı Toyota, boyutlarıyla rahat kullanım olanağı sunan ve kıvrak sürüş özellikleriyle kent yaşamının kalabalığını eğlenceye dönüştüren RAV4 ile, sınıfındaki yerini güçlendirmeye devam ediyor. Toyota RAV4, ön tasarımı, farları ve tampon yapısı ile güçlü ve dayanıklı arazi aracı kimliğini pekiştirirken, krom radyatör ızgarası, farları, sis lambaları, motor kaputu ve tamponu ile lüks ve gösterişli bir görünüm de ortaya koyuyor

Çevreci otomobilin öncüsü “Prius”
Üstün çevreci teknolojileri tüketicilerle buluşturan Toyota, dünyanın en favori hibrid otomobili Prius ile fuardaki yerini alıyor. Benzinli ve elektrik motorun birarada kullanıldığı Prius, sadece çevreci yapısıyla “gezegenin en sevdiği otomobil” olmakla kalmayıp, aynı zamanda beş kişiyi ve beraberindeki eşyaları taşıyacak kadar geniş bir yaşam ve yükleme alanı da sunuyor.

Toyota, Bursa Oto Show’da; yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunan Optimal Drive teknolojisine sahip küçük sınıfın en tutumlu araçlarından Toyota Yaris, dünyada en çok tercih edilen otomobili Corolla, modern tasarımı ve prestijli duruşuyla Avensis, ailelerin öncelikli tercihi Verso ve üstün sürüş konforu ile eşsiz arazi performansını aynı potada eriten Land Cruiser Prado’yu da sergileyecek.

Hiç yorum yok