Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CHEVROLET NİSAN KAMPANYASI

Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası Chevrolet başarılarını kutlamak üzere, Nisan ayında da müşterilerine değişik fırsatlar sunmaya devam...

Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası Chevrolet başarılarını kutlamak üzere, Nisan ayında da müşterilerine değişik fırsatlar sunmaya devam ediyor.
Chevrolet Epica 2.0 litre 150hp dizel 6 ileri otomatik şanzımanlı modelinin yüksek güvenlik ve konfor donanımılı Chevrolet Epica, Nisan ayında 59.768 TL cazip fiyat fırsatı ile sunuluyor.

CHEVROLET CRUZE
1.600 TL’ye varan kampanya ile Cruze 33.908 TL'den başlayan cazip fiyatlarla,
Zenginleştirilmiş tasarım özelliklerine sahip, Design Edition modeli LS ve LS Plus ekipman seviyelerinde sadece 1.100 TL fiyat farkı ile satışa sunuluyor.

Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), 8 hava yastığı ve kaliteli iç mekan malzemeleri ile sınıfının en iddialı modellerinden biri olma konumunu koruyor.

Chevrolet Cruze’un 1.6 motorda beygir gücü 124 beygire yükselirken, 100 km’de ortalama yakıt tüketimi 6,5 lt seviyesine gelerek onu sınıfının en ekonomik araçlarından birisi yapıyor. Yüksek ekipman seviyesini çarpıcı fiyat ile birleştiren Cruze, Nisan ayında Cruze satın alan müşterilerine "Cruise Control"u hediye ediyor.


CHEVROLET CAPTİVA
Sınıfının açık ara lideri Chevrolet Captiva, 70.928 TL lik cazip fiyat avantajı ile satılıyor.
Chevrolet Captiva 4x4 Sportif Krom Aksesuar Kiti Nisan ayında 1.300 TL’lik cazip fiyat avantajı ile satışa sunulmaktadır.Captiva 4x4 Sportif Krom Aksesuar kiti içinde yan basamaklar, arka lamba krom çerçeve, ön tampon alt yüz ve ön sis farı çerçevesi bulunmaktadır.

Chevrolet Captiva’da , 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, pusula, 18 “ hafif alaşımlı alüminyum jantlar, yol bilgisayarı, 6lı CD/MP3 çalar, arka park sensörü, deri koltuk, cruise control, yağmur sensörü gibi çok sayıda konfor özelliği sunuluyor.


CHEVROLET EPİCA

Konforlu sürüş keyfini ve üstün standart donanım seviyesini cazip fiyatlarla sunan Chevrolet Epica 2.0 Dizel 150 hp güce sahip, Yeni Epica’da, 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, ön ve arka sis farları, krom bagaj çıtası, 17 inç hafif alaşımlı alüminyum jantlar, deri döşemeli ısıtmalı koltuklar, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yağmur sensörü, 6lı CD/MP3 çalar, otomatik katlanır elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, standart donanımda yer alıyor.

Daha fazla detay chevrolet web sitesi ve chevrolet yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok