Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ÇUKUROVA OTO SHOW’DA TOYOTA ŞÖLENİ

Toyota, 26 Nisan -1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek 4. Çukurova Oto Show’da binek otomobilden arazi aracına 8 modeli il...

Toyota, 26 Nisan -1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek 4. Çukurova Oto Show’da binek otomobilden arazi aracına 8 modeli ile yer alacak.

Toyota’nın, Çukurova Oto Show’daki 408 m2’lik standında Yaris, Verso, Prado, Avensis, Auris, Corolla, RAV4 ve Prius modelleri beğenilere sunacak.

Yenilikçi ve çevreci çizgisiyle her türlü beklentiye ideal çözümler sunan dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, Adana’da düzenlenecek Çukurova Oto Show’a 8 farklı modeliyle gövde gösterisine hazırlanıyor. 26 Nisan -1 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çukurova Oto Show’da Toyota’yı 408 m2’lik standda, Toyota Plaza Mıçı ve Toyota Plaza Onatça temsil edecek.

Toyota, Çukurova Oto Show’da; yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunan Optimal Drive teknolojisine sahip küçük sınıfın en tutumlu araçlarından Toyota Yaris, dünyada en çok tercih edilen otomobili Corolla, modern tasarımı ve prestijli duruşuyla Avensis, ailelerin öncelikli tercihi Verso ve üstün sürüş konforu ile eşsiz arazi performansını aynı potada eriten Land Cruiser Prado’yu da sergileyecek.

Hiç yorum yok