Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

EXXONMOBİL YENİ MOBİL1 ETİKETLERİNİ KULLANMAYA BAŞLIYOR

Mobil 1 motor yağlarının tamamında yeni etiketlerini kullanmaya başlayan ExxonMobil, ürünün sağladığı faydaları ve viskozite değerlerini açı...

Mobil 1 motor yağlarının tamamında yeni etiketlerini kullanmaya başlayan ExxonMobil, ürünün sağladığı faydaları ve viskozite değerlerini açıkça belirten yeni tasarımla müşterilerin araçlarının performansını en üst seviyeye çıkaracak doğru yağı kolayca seçmelerini sağlıyor.

Yeni etiketler Rusya, Kuzey Avrupa ülkeleri, Türkiye ve Balkan ülkelerinde satılacak olan bütün Mobil 1 ürünlerinde 11 Nisan 2011’den itibaren kullanılmaya başlanacak.

Tamamen sentetik yağlardan oluşan Mobil 1 ürün gamı, neredeyse her türlü araç ve sürüş koşulu için üstün koruma sağlayan ürünlerden oluşuyor. Mobil 1 ürünlerini yarış pistinden yola aktarılan teknolojiyi yansıtan konsept etrafında birleştiren yeni etiketler, müşterilere daha üstün bir araç performansı vaat ediyor.

Ürün ambalajları ilk bakışta müşteriye her bir Mobil 1 motor yağının üstün özellikleri ve sürücünün ihtiyaçlarını nasıl karşıladığı konusunda özet bilgiler sunuluyor:

• Mobil 1 New Life 0W40;
motorun 200.000 km’den sonra bile yeniymiş gibi performans göstermesini sağlıyor. Ayrıca, ilk çalıştırmada motora daha hızlı bir koruma sağlayarak motorun en zor koşullarda dahi aşınmasını ve tortu oluşumunu azaltacak şekilde tasarlanmıştır.

• Mobil 1 Turbo Diesel 0W40;
modern turbo şarjlı motorların birçoğuna uygun olarak formüle edilmiş ve ilk çalıştırmada motora daha hızlı bir koruma sağlayarak motorun en zor koşullarda dahi aşınmasını ve tortu oluşumunu azaltacak şekilde tasarlanmıştır.

• Mobil 1 Peak Life 5W50;
tortu ve çamur oluşumunu aktif bir şekilde önleyerek motorun yıpranmasına engel olurken, aynı zamanda temiz kalmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlar.

• Mobil 1 Extended Life 10W60;
aracınızın ömrünü uzatmak için yüksek kilometre değerlerine sahip motorları daha uzun süre koruyacak şekilde üretilmiştir.

• Mobil 1 ESP Formula 5W30;
emisyonu azaltıcı sistemlerle donatılmış modern dizel ve benzinli araçlar için tasarlanmıştır. Yeni model Dizel Partikül Filtreleriyle (DPF) ve benzinli araçlarda kullanılan Katalitik Konvertörlerle (CAT) tamamen uyumlu olacak şekilde formüle edilmiştir.

• Mobil 1 ESP 0W40;
emisyonu azaltıcı sistemlerin kullanıldığı modern dizel ve benzinli araçların motorunda tortu ve çamur oluşmasını önleyerek, motorun temiz kalmasını sağlar ve ömrünü uzatır. GM dexos2 lisanslı, düşük küllü bir ürün olarak, en yeni model Dizel Partikül Filtreleriyle (DPF) ve benzinli araçlarda kullanılan Katalitik Konvertörlerle (CAT) tamamen uyumludur.

• Mobil 1 Fuel Economy 0W30;
düşük viskoziteli motor yağına ihtiyaç duyan modern motorlar için uygundur ve ACEA A/B5 gereksinimlerini fazlasıyla karşılayarak yakıt tasarrufu sağlar.

Hiç yorum yok