Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KIA’NIZ İLK GÜNKÜ GIBI DEĞERLI KALSIN

Kia, 15 Haziran tarihine kadar tüm Kia kullanıcılarını, Kia Yetkili Servisleri’ne davet ediyor. Kia’nın garantisi biten araç sahiplerine öz...

Kia, 15 Haziran tarihine kadar tüm Kia kullanıcılarını, Kia Yetkili Servisleri’ne davet ediyor.

Kia’nın garantisi biten araç sahiplerine özel olarak yapılan kampanya süresince, işçilikte % 30, orjinal yedek parçada % 20, motor yağlarında ise % 15 oranında indirimler sunuluyor. Kampanya kapsamında, servise gelen araçlar ücretsiz muayene, ön control ve check-up hizmetinden de yararlanabiliyorlar.

4 adet Cooper lastik Alana, 1 yıl yol yardımı ve lastik tamir kiti hediye olarak verildiği satış sonrası kampanyasında Kia sahiplerine ayrıca yıl sonuna kadar geçerli olan bakım ve onarım hediye kuponları da veriliyor.

Kia’nın bu çok özel servis kampanyasından faydalanmak için tek yapmanız gereken 15 Haziran tarihine kadar Kia’nızı yetkili bir Kia servisine götürmek.

Müşterinin markaya olan sadakatinin, verilen satış sonrası hizmetlerin kalitesi ile doğru orantılı olduğunun bilinciyle hareket eden Çelik Motor Kia, müşterilerinin servislere olan bağlılığını güçlendirmek adına tüketici beklentilerini karşılamaya yönelik servis kampanyaları düzenlemeye önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Hiç yorum yok