Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OTOMOBİLDE HAZİRAN KAMPANYALARI

Citroen C3'te Haziran Avantajı Markanın küçük sınıftaki popüler C3 modelini satın almak isteyenler, 10 bin TL için 12 ay yüzde "0&q...

Citroen C3'te Haziran Avantajı
Markanın küçük sınıftaki popüler C3 modelini satın almak isteyenler, 10 bin TL için 12 ay yüzde "0" faiz avantajının yanı sıra, cazip takas fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Binek araçların yanı sıra ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroen, hafif ticari araç sınıfının önde gelen modeli Nemo için de kolaylıklar sağlıyor. Nemo satın almak isteyenler, 10 bin TL için 12 ay, yüzde "0" faiz avantajının yanı sıra perakende indiriminden de faydalanabiliyor.

Ayrıca, Berlingo Combi satın alanlara da Cruise Control (Hız Sabitleyici), alarm ve park sensöründen oluşan "City Pack" hediye ediliyor.

Dizellendiren Linea kampanyasına devam!
Fiat Türkiye, kompakt sedan sınıfındaki modeli Linea’nın 1.3 lt 90 HP'lik Multijet dizel motorlu versiyonu için düzenlediği kampanyasına 1.6 lt 105 HP'lik Multijet dizel motorlu versiyonunu da ekledi.

"Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea" kampanyası kapsamında 1.4 lt (77 HP) binzinli motorlu, "Actual" ve "Active Plus" donanımlı Linea’nın 1.3 lt (90 HP) dizel motorlu versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlenirken, 1.6 lt (105 HP) dizel versiyonuysa 1.4 lt Turbo 120 HP'lik benzinli motor seçeneğiyle aynı fiyata satın alınabiliyor.

Kampanya kapsamında Linea'nın 1.3 lt dizel versiyonu 30 bin 762 TL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip. 1.6 lt 105 HP'lik diğer dizel motor seçeneğiyse 34 bin 947 TL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Üniversiteliye kolaylık
Fiat Türkiye'nin üniversite öğrencilerine özel kampanyası da, Haziran ayı sonuna kadar sürüyor. Panda, Grande Punto, Punto Evo, Fiat 500 ve Bravo modellerinde geçerli kampanya kapsamında üniversite öğrencileri, Fiat otomobillere "Üniversite Kredisi" ile ayda 373 TL'den başlayan fiyatlar ve 60 aya varan vadelerle sahip olabiliyor. Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans'tan kredi kullanacak üniversitelilerden dosya masrafı da alınmıyor.

Fiat'ın binek modellerinin yanında ticari araçlarında da avantajlar mevcut.
Haziran ayına özel kampanya kapsamında Fiat'ın hafif ticari araç modelleri Ducato, Doblo ve Fiorino'da dosya masrafsız kredi seçeneği sunuluyor. Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans'tan kredi kullanacak müşteriler için geçerli bu avantajın yanında, ekstra indirim ayrıcalıkları da sağlanıyor. Fiat Finans'tan 10 bin TL'ye kadar kredi kullanımlarında 10 aya kadar vadede "0" faiz imkanı da var.

Hayallerdeki Ford'larda, gerçek fırsatlar
Ford'un düzenlediği ve Haziran ayına özel kampanyada birbirinden cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Ford Options kredisi kullananlar ise, bir yıllık FKasko'ya ücretsiz sahip oluyor.
Söz konusu kampanyada 5 bin TL peşinat ödeyenler, 60 aya kadar vadeden yararlanarak istediği Ford modeline sahip olabiliyor. Herkese uygun bir ödeme seçeneğinin bulunduğu kampanyada, Ford Options kredi avantajlarından yararlananlara ayrıca bir yıllık FKasko hediye ediliyor. Bu kapsamda Ford Fiesta, yüzde 8'e varan indirim ve 29 bin 390 TL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatları ve 492 TL'den başlayan taksit imkanıyla sunuluyor.

Sınıfının en çok satan modellerinden Ford Focus’a sahip olmak isteyenler ise, 32 bin 85 TL'den başlayan fiyatlar ve 48 aya varan ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor. Yeni C-MAX, aylık 767 TL'den başlayan taksitlerle, Mondeo da aylık 859 TL'den başlayan taksitlerle yeni sahiplerini bekliyor.

Bununla birlikte benzer koşullar, Ford'un gözde hafif ticarileri Transit ve Transit Connect için de geçerli. 5 bin TL peşinatla 60 aya kadar vade seçeneği sunulan kampanyada, 18 bin TL'lik kredi, "0" faizle 18 ay taksitlendiriliyor. Ford'un bu kampanyası, aylık 679 TL taksitle Transit, ayda 470 TL taksitle Transit Connect sahibi yapıyor.

FKasko ile çifte güven!
Ford Options kredisi kullananlara hediye edilen bir yıllık FKasko, Ford Otosan'ın kaza sonrasında kalite standartlarına uymayan onarımların ve aracın değerini düşüren kalitesiz düşük parça kullanımının önüne geçmek için müşterilerine sunduğu bir hizmet. Böylece araçla birlikte sürücünün can güvenliğini de sigortalayan FKasko, müşterilerine yılda bir kez ücretsiz cam değişimiyle belirli sayılarda mini onarım hakkı tanırken, bu işlemlerde sigortalının hasarsızlık indirimi etkilenmiyor.

Mercedes modellerinde düşük taksit
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, E-Serisi modellerinde yüzde 0.39 gibi düşük bir faiz oranıyla 24 ve 36 vadelerde kredi olanakları sunuyor. Bu kampanyadan yararlan Mercedes müşterileri için kasko indirimi de yapılıyor. Bu çerçevede E 200 CGI için 36 aylık vade tercih edildiğinde 50 bin euro tutarında kredi için 35 ay boyunca ayda 849 euro taksit ödenirken, 36. ayda 25 bin 914 euro'luk ödemeyle kredi tamamlanabiliyor.

Otomobilin icadının 125. yılı nedeniyle yeni C-Serisi'ne özel avantajlı bir kampanya da var.
Bu kampanya ile yeni C-Serisi'ne 2011 yılı boyunca ayda sadece 125 TL ödeyerek sahip olunabiliyor. Yüzde 0.59'luk avantajlı faiz oranıyla hazırlanan 36 ay vadeli kampanyada, 2012 yılı itibariyle aylık ödemeler 2 bin 125 TL olarak devam ediyor. 36. ayda kurumsal müşteriler 25 bin 60 TL, kişisel müşterilerse 27 bin 119 TL ödeme yapıyor. C-Serisi için yapılan diğer kampanyada ise yüzde 0.59 faiz oranıyla 24, 30 ve 36 ay vade seçenekleri sunuluyor. Bu sayede kurumsal müşteriler ayda 311 TL'den, kişisel müşteriler ayda 316 TL'den başlayan taksitlerle C-Serisi sahibi olabiliyor.

Mercedes'in B-Serisi ve hafif ticari modeli Sprinter için geçerli kampanyaları da var.
2012’ye kadar ödeme ve yakıt masrafı yok!

PEUGEOT
Peugeot, 17 - 30 Haziran arasında geçerli "Güneşli Günler Kampanyası" ile tüm modellerinde 25 bin TL’ye varan tutarlarda 12 ay vadeli ve yüzde 0.65 faizli kredi olanağının yanında ilk taksidi 2012 yılının ocak ayında ödeme imkanı sunuyor. Güneşli Günler boyunca Peugeot bayileri saat 21’e kadar hizmet verecek.

Kampanya süresince perakende müşterilere, benzinli modellerde 1.250 TL, dizel modellerdeyse 850 TL tutarında yakıt kartı hediye ediliyor. Birçok Peugeot modeli için sunulan bu yakıt avantajı, İş Bankası işbirliğiyle hazırlanan "Maxi Kart" ile 2011 yılı sonuna kadar kullanılabilecek.

Ayrıca yeni 308 de, Güneşli Günler kampanyasıyla birlikte Türkiye pazarına sunulacak. Ayrıca 5008'in sembolü haline gelen ve modelin sınıfında ayrıcalıklı bir yer edinmesini sağlayan "Video Paketi" promosyonu haziran ayında da devam ediyor. Bu paket, ön kafalıklara yerleştirilmiş iki adet 7 inçlik renkli ekran, bütün portatif ses/video donanımlarını (video oynatıcı, oyun konsolları, DVD okuyucu) kabul eden bir bağlantı konsolu ve iki adet Bluetooth kablosuz kulaklıktan oluşuyor.

Peugeot yetkili servislerinde de Güneşli Günler kapsamında özel avantajlar sunuluyor. 30 Haziran'a kadar kampanyanın geçerli olduğu Peugeot yetkili servislerini ziyaret eden herkes, ücretsiz check-up fırsatından yararlanacak. Peugeot kullanıcıları, ücretsiz check-up sonrasında belirlenen gerekli onarımları, takip eden 30 gün içerisinde yaptırmaları halinde yedek parça ve işçilikte yüzde 10 oranında özel indirimlerden faydalanabilecek.


Renault'da 'sıfırın altında' faiz
Renault, Haziran ayında müşterilerine, satın alacakları tüm binek modellerde ve yeni Kangoo Multix modelinde "sıfırın altında faiz" fırsatı sunuyor. Bu cazip kampanya dahilinde Clio HB'in 1.2 lt benzinli motorlu versiyonu 29 bin 750 TL, Megane HB'in 1.6 lt benzinli ve "Expression" donanımlı versiyonu 38 bin 550 TL ve Fluence'ın 1.6 lt benzinli "Extreme" donanımlı versiyonu da 40 bin 500 TL'lik fiyatlarla satılıyor.


VOLVO S40 modelinde 12 ay için 'sıfır' faiz
Volvo, Haziran ayı için geçerli özel kampanyasıyla avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunuyor. Volvo, bu kapsamda lüks S80 modelinin 163 HP'lik 2.0 lt dizel motorlu ve Prestij Edition donanımlı versiyonunu 118 bin 038 TL, S80'nin 180 HP'lik 1.6 benzinli motora sahip Prestij Edition versiyonunu da 93 bin 610 TL'den satışa sunuyor. Bunun yanında Volvo OtoFinans’ın haziran ayına özel kampanyasında, S60 modeline 30 bin TL için 60 ay vade ve 655 TL'lik aylık ödemelerle sahip olmak mümkün. S40 modelinde ise 20 bin TL için 12 ay vadeli sıfır faiz olanağı sunulmakta. Volvo OtoFinans, bütün kredi kullandırımları için komisyon ve dosya masrafı almıyor.

Seat’ın Haziran Modeli Leon
SEAT Leon dizel seçeneğinin, 47 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alınabildiği kampanyada Leon modeline özel sportif görünümüm kazandıran Aerodinamik kit de Haziran ayına özel kampanyalı fiyatı ile satışa sunuluyor.


MİTSUBİSHİ Colt'a Özel İndirimli Haziran Kampanyası!
Mitsubishi’nin küçük sınıfta yer alan ekonomik ve çevreci modeli Colt’a özel indirimler sunduğu Haziran kampanyası dikkat çekiyor. 2 bin 400 TL’yi aşan indirim avantajıyla 31 bin 639 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla ön plana çıkan Mitsubishi Colt, hem 3 hem de 5 kapılı hatchback karoser seçeneğiyle tercih edilebiliyor.
milliyet/levent köprülü

Hiç yorum yok