Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SEAT LEON’UN DİZEL DSG VERSİYONU, HAZİRAN AYINA ÖZEL FIRSATLARLA ŞİMDİ ÇOK DAHA ÇEKİCİ

Doğuş Otomotiv SEAT’ın tasarımı, dinamik sürüş özellikleriyle son derece beğeni toplayan Leon modeli, genişleyen motor seçenekleriyle şimdi ...

Doğuş Otomotiv SEAT’ın tasarımı, dinamik sürüş özellikleriyle son derece beğeni toplayan Leon modeli, genişleyen motor seçenekleriyle şimdi çok daha ilgi çekici.

SEAT Leon dizel seçeneği, 47 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla da son derece cazip. Üstelik Leon modeline özel sportif görünümüm kazandıran Aerodinamik kit de Haziran ayına özel kampanyalı fiyatı ile satışa sunuluyor

SEAT’ın tasarımı, dinamik sürüş özellikleri, kullanım maliyeti ve ikinci el değeriyle son derece beğeni toplayan Leon model ailesi, şimdi yeni motor seçenekleriyle daha da cazip hale geldi. Kompakt segmentteki hem sportif hem de verimli bir alternatif olan SEAT Leon, tasarımıyla bütünleşen güçlü dinamikleriyle öne çıkıyor. Karakteristik silüeti, bir Coupe’nin genç görünümünü, beş kapılı bir otomobilin işlevselliği ile birleştirirken, geniş motor yelpazesi de tipik SEAT tarzında, sportif performansı sıra dışı verimlilikle bir araya getiriyor.

Geniş motor yelpazesi, 105 - 170 hp arası değişen güç çıkışlarını kapsıyor. Üç benzinli ve üç dizel motor seçeneğiyle her türlü talebe cevap veren Leon ailesinde, 1,6lt ve 2,0 lt Commonrail dizel versiyonlarında sunulan son teknoloji ürünü DSG çift kavramalı şanzıman seçeneğiyle de, manuel vites kutusuna konforlu ve sportif bir alternatif sağlıyor.

Leon 7 ileri DSG otomatik vites ve dizel sürüş keyfi ile ekonomiyi buluşturuyor
Leon ailesinin 7 ileri DSG otomativ vites, 105 beygir güç üreten 1.6 TDI modeli, 100 kilometrede ortalama 4.7 lt yakıt tüketirken, kilometrede ortalama 123 gram karbon salınımı gibi etkileyici değerlere sahip. 1.6 TDI Leon modeli Style donanım seviyesiyle 47 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. 7 ileri dsg otomatik vites seçeneği ise 51.500 TL kampanyalı tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı ile müşterilerin beğenisini kazanıyor.
Donanım özellikleriyle de fark yaratıyor

Leon serisinin tamamı için sunulan kapsamlı standart donanım yelpazesi, çekiş kontrollü (TCS) ABS, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, elektrikli, katlamalı, ısıtmalı yan aynalar, çift bölgeli otomatik klima, yol bilgisayarı, hız sabitleme sistemi, deri kaplamalı direksiyon ve vites topuzu, altı hava yastığı ve elektrikli ön/ arka camlar, arka sırada Isofix bağlantı noktalarını içeriyor. Geniş opsiyonel aksesuar yelpazesi sayesinde Leon, her müşterinin kişisel tercihine mükemmel şekilde uyması için adapte edilebiliyor.

Sportif Aerodinamik Kit kampanyası
Leon modelini daha sportif bir görünüm kazandıran Aerodinamik Kit ise özel kampanyalı fiyatı ile satışa sunuluyor. Leon’a özel bagaj kapağı kaplaması, havalandırma kanalları krom kaplaması, kol dayaması, ön tampon ve arka tampondan oluşan Leon kiti, 3 bin TL fiyatıyla dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok