Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUBARU LEGACY'E AYDA SADECE 777 TL TAKSİT, 7 BİN TL’YE VARAN PEŞİN ALIM İNDİRİMLERİYLE SAHİP OLMAK MÜMKÜN

Legacy Sedan ve Legacy SW modellerinde özel indirimler uygulayan SUBARU, yaz aylarıyla birlikte sunduğu cazip fırsatlara yenilerini ekliyor!...

Legacy Sedan ve Legacy SW modellerinde özel indirimler uygulayan SUBARU, yaz aylarıyla birlikte sunduğu cazip fırsatlara yenilerini ekliyor!

Bu yaz Subaru sahibi olmak isteyenler, peşin alımlarda 7 bin TL’ye varan indirimlere, kredili alımlarda ayda 777 TL’lik taksit olanaklarına kavuşuyor.


Benzersiz teknolojisi, üstün motor performansı ve yüksek güvenlik özellikleriyle pazarda fark yaratan; tüketicileri ileri teknoloji ve konforla buluşturan Subaru, Haziran ayında da avantajlı kampanyalarını sürdürüyor.

Legacy’nin Sedan modellerinde anahtar teslimde 7 bin TL’ye varan (6 bin 884 TL) indirim kararı alan Subaru, otomobil tutkunlarının bu yaz Subaru konforu ve güvenliğine ulaşabilmesi için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

Legacy’nin SW (Station Wagon) versiyonu için, benzinli araçlarda 6 bin TL’ye (5 bin 900 TL), dizel araçlarda ise 5 bin TL’ye (4 bin 600 TL) varan peşin alım indirimleri sağlayan Subaru, geçtiğimiz ay başlattığı kredili alım fırsatlarını da sürdürüyor.

Tüketiciler, TEB Cetelem’in uygun faiz ve kredi olanakları sayesinde, özel indirim oranlarıyla satışa sunulan Legacy’lere eski araçlarını verip 48 ay vade ile ayda sadece 777 TL’lik taksit imkanıyla sahip olabilecekler.

Daha fazla detay subaru web sitesi facebook sayfası ve subaru yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok